Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (154)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Bloudit po lese, není dobrý nápad. Najděte potok, a pak jděte po jeho proudu. Poznámka: Nejsem si jistý, kdo koho vlastně lovil. Či kdo koho zachraňuje. 🤔 Poznámka: Ty děti si mohli odpustit. Opravdu se to tam nehodí. Film má být o něčem jiném. Takže: instruktor super. A to jeho odhalení je také super. 😄 Zajímavý nápad na scénář. Hvězdiček 3 ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

Slabý scénář = slabý film. A co tím chtěl jako básník říci? Nejspíš sám ani netuší. Absolutně nekonzistentní film. Takové výkřiky do tmy halabala pospojované, spíš trapné než vtipné. Jestli jsem se zasmála jednou, je to hodně.  Nechápu, jak na tohle může někdo dát peníze. Navíc ve filmu jsou evidentně blbosti např. funkční foťák poté, co se důkladně vypere v řece. Dávám jednu hvězdu za krásnou přírodu.  (Rozmyslela jsem si to, nedám ani jednu. Se raději podívám na nějaký dokument.) Naprosto souhlasím s komentářem playboxguest, adamulefa, dh22. Do kina bych na to nešla ani zadarmo, promarněný čas. Absolutně neuvěřitelná s*ačka. Přistihla jsem se, že v průběhu celého filmu jsem kroutila nevěřícně hlavou, co vše je možné. 😢☹️ To si opravdu myslíte, že český divák skousne všechno i takovéto utrpení???? ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných českých filmů co šly do kin nic více nic méně. Opět se jedná o další z filmu, který zachraňuje pěkná hlavní herečka tenhle má paradoxně málo humoru (většina vtipů a scén je v trailerech) a nápad s přežitím v divočině je totálně nevyužit. Kluk (Prachař) znal holku co po ní jel pak mu umřel otec a on se odstěhoval pak se odstěhovala i ta holka.  Po x letech je z něho fotograf a ona je dědička nějaké firmy on jde na nějakou akci fotit tak se opět sblíží , ale ona mu řekne , že pro ni není dostatečný chlap on se pak přihlásí na chlapský kemp a tady nastupují problémy.  V tom kempu s nima ten chlápek vyleze kamsi ke křížku a donutí je přebrodit řeku (to je vše) jeden tlustý tam spadne a  Prachař za ním skočí tlustý se zachrání a Prachař ztratí  mezitím ta holka zjistí, že Prachař je pro ni ten pravý a jde za ním s jeho rodinou na ten kemp. On tam mezitím přežije a chce si vyfotit medvěda, kterého chtěl tehdy vyfotit jeho otec a nepodařilo se mu to.  60 procent ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Po braku s Langosem v přírodě ..tady máme další kvalitní bijak tvl.. hodně povedená komedie.. bohužel bez jediného vtipu.. nejvíce se povedla skupinka lidí co jede do Tater na kurz..jako fakt tam úplně zbytečných asi 10 chlapů..:) :) jako klobouk dolů měli skvělou roli:) trapnou rodinku Prachaře a závěrečný proslov raději nekomentuji..10% a vše jen na závěry krásné Tatranské přírody jinak film stojí za obrovské Lejno. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Dám tomu dvě, protože si myslím, že film, jehož "příběh" je totálně vycucaný z prstu a nedává vůbec žádný smysl, si víc nezaslouží. Tím spíš, ža zrovna nehýří ani vtipnými momenty. A potenciálně zajímavé scény (medvěd) zabíjí naprosto rutinní režií. Přesto ale musím říct, že se mi na to nekoukalo tak špatně jako na některé jiné rádobykomediální sračky z posledních let. Za nikoho mi nebylo trapně, Prachař a Sokol jsou OK a Terezka je tady nejvíc cute minimálně od koupací scény v Bobulích (nebo šukací scény v Rafťácích, vyberte si). Na hodinku a půl zabití času v letním kině to bohatě vystačí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)
  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)

Reklama

Reklama