Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi autentický retro vizuál. Vďaka tomu viem odpustiť aj vatu. Narcotématika je vždy vďačný material, no a keď sa k tomu pridá prostredie slnečného Miami 80. rokov, je radosť sa pozerať. Sofia Vergara sa do role hodila skvelo (ajkeď ku koncu začína trochu prehrávať) a 6 častí bol úplný ideál čo zvládne každý. Dostane sa aj na vyhrotené momenty, charakterový rozvoj u hlavnej postavy aj krvavé odplaty gangov. Griselda je zo začiatku vykreslená ako utláčaná žena obklopená silnými mužmi ale časom vidíme o akú beštiu v skutočnosti išlo. Hlavne v 4. epizóde konečne dostaneme číre besnenie a túžbu po moci z jej strany. Škoda že ju na vrchole síl keď už šéfuje celému biznisu v okolí nevidíme viac času. To som bol úprimne prekvapený a trochu aj sklamaný. Oproti realite bolo veľa vecí zmenených, detektívna linka ma nebavila skoro vôbec a prijal by som aj pohľad mimo Miami (nakriklad do Medellinu). Z vedľajších postáv si ma výrazne nezískal nikto. (možno okrem Daria, ten mi celkovo prišiel ako najmúdrejší člen bandy). Narcos som zatiaľ nevidel takže porovnávať nemôžem, týmto ale nič nepokazíte. 7/10 ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic, mega hype za to vůbec nestál. Jak to bylo ve skutečnosti do puntíku nevím, ale jde cítit, že se hodně přibarvovalo. Ikdyž je Vergara krásná ženská, tak tady jí ta pleťová maska kape přímo ze ksichtu. I ten frňák má jak Darina Rolincová. Mohla by šňupat rodinné domky:) Poslední dvě epizody pro mě byly vyloženě utrpení. S Narcos to prohrává na celé čáře. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Za mě je to dost přehypovaný seroš s hype Sofií. Jasně, že to každý srovnává s Narcos to se přece nabízí. Já ho viděla když neměl žádnou reklamu a skoro nikdo o něm nevěděl a byla to jak víme naprostá pecka. Za to toto dílo je vidět všade, ale skutek utek. Vůbec to nemá koule i když je tam reklama cpe horem dolem a po mě to steklo jako voda po igelitu. Takže nic, žádné emoce, žádný zážitek. Zítra už o tom ani nebudu vědět na rozdíl od Narcos, které mám pod kůží. Holt agent Peňa je jenom jeden...Za mě vyčpělých 55% ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Ok asi už nebudu věrit na propagační materiály, protože na mě Griselda vyskakovala fakt všude, tak si řikam pecka a ještě životopisný to miluju, ALE… Tady bohužel milion keců, s dabingem naprosto zbytečný koukat, protože pořád mluví stejně španělsky! Tuny keců, nulové napětí, z Griseldy žádný strach a ještě skoro každý díl pod tou vrstvou makeupu vypadala jinak! A ještě od 4. dílu mě vyloženě fakt seriál nudil! To se nesmí stát, protože ještě jo, že se milé hnusné Griseldy bál sám Escobar?! Pardon ale z tohohle seriálu opravdu ne, ne? Když už mam materiál hodný zpracování, tak to ale musí fakt stát za to!!! No jdu si pustit Narcos… ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po Narcos a El Chapo konečně přišla další kokainová gangsterka, na kterou jsem se těšil. Bohužel prvním dvěma počinům se to nevyrovná. Už ke konci čtvrtého dílu mě to přestalo bavit a nezměnilo se to do konce série. Šlo vidět, že na příběh Griseldy je i šest dílů mnoho, natož aby byly další série, jako u předchůdců. Jsem zvědav, s čím dalším přijdou. Takový asijský Narcos by vůbec nebyl špatný :) ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • V čase 39:28, kdy probíhá párty na lodi, má mezi ostatními kolumbijskými ženami cameo americká pornoherečka Vanna Bardot. (Dr_Virus12)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)
  • Konzultantkou tohoto seriálu byla policistka June Hawkins – ta ve skutečném životě sehrála zásadní roli při dopadení Griseldy Blanco. V této minisérii ztvárnila June herečka Juliana Aidén Martinez. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama