Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co mi v tomto amorálním hovně na samotné Griseldě vadilo víc. Jestli její vizáž přestárlé italské kurvy, nebo její ustavičné vypalování držky cigárama, či to její neuvěřitelně otravné hluboké dýchání, kdy u všech možných situací působila, jak těsně před nervovým zhroucením. Do toho klasické kecy typu:"Tvrdě jsem pracovala", za což by jí každý poctivý člověk, který v životě skutečně tvrdě pracoval, rozkopal držku. Ani kdybych patřil ke klasickým masturbátorům nad těmito amorálními seriálovými hovnami o drogových bossech, tak bych nějak nepochopil smysl tohoto počinu, protože nepřišel s nijak zajímavým podáním, aby člověk pochopil, proč byla tak na špici a proč byla tak obáváná, všechno jen tak proteče mezi prsty bez hlubšího rozboru. Naprosto nemastné, neslané, tuctové a zbytečné. P.S: Ty její "motivační" proslovy ke svým lidem byly hrozně cringe. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojený. Svět drogových dealerů je vděčná filmová tématika a ikdyž jde pořád o to samé, je to pro mě vždy zábava sledovat. Není to sice tak naložený jak Narcos, ale užil jsem si to hezky. Sofia Vergara v roli Kmotry/Narkobaronky je výborná, je tu hezky ukázané,že jako žena to neměla v čistě chlapském byznyse vůbec lehké a spousta lidí s ní chtělo vydrbat, jenže to dopadlo většinou opačně. Z vedlejších postav mi byl nejvíce sympatický Dario a potěšilo větší seznámení s Ochoa Kartelem. Tím, že se seriál odehrává v Miami a né v Kolumbii, to má lehce jiný nádech, ale na šlapky, drogy a vraždy dojde samozřejmě i zde. Nejméně sympatická mi byla linie s detektivy, kde jsem nefandil nikomu. Plusem je i fajnový retro vizuál. Pohodová čtyřka. 75% ()

Reklama

radeckator 

všechny recenze uživatele

Reklamní a mediální masáž na tento seriál byla neskutečná, sám jsem z ní měl pocit, že se jedná o něco výjimečného a ona je to přitom průměrná užvaněná série o jedné ambiciózní paní podle klasického scénáře: ,,z nuly na vrchol a zase dolů", tentokrát z prostředí drogových dealerů. Aspoň, že byla příjemně krátká a za večer na jeden zátah se dá vidět celá. Osobně bych to prostříhal ještě víc a udělal z toho dvouhodinový film, ale i ten by asi skončil v průměru. ()

Geralt z Rivie

všechny recenze uživatele

Ano, shlédl jsem za dva dny. Ale vydávat seriál za životopisný, kde jsou podstatné věci vybarveny jinak něž ve skutečnosti? Griselda hnusná jako prdel a hraje jí jedna z nejkrásnějších hereček v Hollywoodu? 🤦‍♂️ Netflix do toho musel zase vložit svoje feministické voloviny. Komentář režiséra mluví za všechno: „Je to žena v mužském světě, pracuje desetkrát usilovněji, aby se prosadila, a užívá svou bystrost a inteligenci, aby přechytračila muže okolo sebe. Lidé jí budou zpočátku fandit,“ vyjádřil se režisér Andrés Baiz. O detektivce June, která se jako jediná dokáže dostat na kobylku Griseldě raději ani nemluvím. 🤦‍♂️ ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Další povedené dílko od tvůrců série Narcos. Griselda odsýpá paradoxně líp než Mexico, které bylo už na mě příliš táhlé. Z počátku jsem kvitoval menší počet dílů, ale poslední dvě epizody jsou v příliš zrychleném tempu a vyústěním celého příběhu je až moc v rychlých obrátkách, který s Griseldy dělá naprostého blázna. Opět nechybí zvraty a ve finále jsem si to užil víc než sérii Mexico. Možná stálo za to rozvrhnout scénář tak, aby to pojmuly aspoň dvě série, myslím si, že bylo z čeho čerpat......70% ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)
  • V čase 39:28, kdy probíhá párty na lodi, má mezi ostatními kolumbijskými ženami cameo americká pornoherečka Vanna Bardot. (Dr_Virus12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno