Reklama

Reklama

Když se všechno po*ere: Woodstock 99

(seriál)
  • USA Trainwreck: Woodstock '99 (více)
Trailer
USA, 2022, 2 h 23 min (Minutáž: 45–52 min)

Režie:

Jamie Crawford

Hudba:

Jon Opstad

Hrají:

Jonathan Davis, Gavin Rossdale, Fatboy Slim, Jewel Kilcher, James Brown (a.z.), Sheryl Crow (a.z.), Dexter Holland (a.z.), Bill Clinton (a.z.) (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Festival ve Woodstocku v roce 1969 sliboval mír a hudbu. Jeho obnovená verze po třiceti letech se ale nesla ve znamení nepokojů a brutality. Proč se to celé tak zvrtlo? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Miluji film Zažít Woodstock, který přibližuje, jak vznikl Woodstock v 1969....Myslím si, že to v 1999 nemělo ani vzniknout...je to přesná ukázka toho, čeho jsou lidé schopní a co se stane, kdyz se dostanete do davu a co ten dokáže...Jeden z vyprávějících v tomto snímku je podle mě přesně ta "tupá hlava", která to tam sama i řekla, že šla prostě s davem...ten podle mě nikdy "nedospěje".... ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Vítejte na festivalu Woodstock 99, domě nenažraných promoterů, kteří chtějí udělat snadný prachy ale zároveň baště incestních puberťáčků, který doufaj, že si konečně štrejchnou i s někým jiným než je člen rodiny. Vše je zde dostupné, fety, chlast, nelegální a rozhodně neschválený sex, fekálie všeho druhu, jen to IQ se někam zatoulalo. Neváhejte a přidejte se k pestrému programu jako např. osahávání bab, ničení dřevin všeho druhu, hod daleký všemožnými předměty a jako zlatý vrchol? Pálení vseho hořlavého či nehořlavého, zakončeného sice menším ale o to familiérnějším vybuchem, na následky nehleďte, anonymita je jedna z předností této akce. NO TOMMOROW! YYYYEEEEEHHHAAAA!! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Před tímhle dokumentem jsem ani netušil, že nějaký Woodstock 99 proběhl. Proběhl a byla to epická a komplexní katastrofa, k níž přispěla řada důvodů i lidí z různých stran, které jsou tu všechny zastoupeny (organizátoři na různých levelech, vystupující hudebníci, přítomní novináři a návštěvníci). Nechybí ani hlavní organizátorské figury, které bohužel ani po těch letech neprojevily sebereflexi, ačkoli odpovědnost za celý debakl ležela hlavně na nich. Mluvící hlavy se střídají se spoustou dobových záznamů ze zákulisí i kotle, které z dokumentu dělají sugestivní výlet na pekelný festival. Místy je to sice mírně natahované, ale strhující téma to unese. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Přidám se k názorům většiny, že tenhle doku neměl být na 3 díly. Měli z toho udělat jeden velký dokument jako HBO, protože nemají záběry na 3 plnohodnotné díly, a pokud ano, už jsme je viděli v dokumentu právě od HBO v roce 2021. Nicméně za něco stojí až 3. epizoda, kdy se to celé zvrtlo, první 2 díly takové kecání o všem, a při tom o ničem, a stejně jsme je viděli ve větší míře v už zmíněném dokumentu od konkurence, který mi přišel stejně o kus lepší. Ale i tohle za to stojí. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Tento dokument určitě stojí za vidění a nemusíte být nutně hudební fanoušek. Woodstock je ve světě hudby pojem a dokument o tom, jak se úplně nepovedlo navázat v roce 1999 na ten původní Woodstock, mě zaujal hned na první pohled. Když se nad tím člověk zamyslí, tak ono to vlastně asi ani nešlo zopakovat a celý projekt směřoval ke zkáze už od samotného začátku. Bohužel zvítězila nenasytnost pořadatelů spojená s jejich laxností a všechno vyeskalovalo vlastně i díky absolutně diametrálnímu rozpoložení společnosti a také díky jinému žánrovému rozptylu kapel, což nebylo vůbec bráno v potaz. Bylo až k nevíře, co si organizátoři k lidem dovolili bez jakékoliv soudnosti. ()

Galerie (43)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama