Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (74)

Eleanor05 odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně homofobní. V době, kdy se na Slovensku vraždí homosexuálové pro svou orientaci, zde padají od kladných postav věty jako: "Pojďme zmlátit pár buzerantů!" Hlavní hrdina jednou jedinkrát procedí skrz zuby s odporem slovo "gay", jinak se zde gayům neřekne jinak, než "teplouši". Kde to jsme? Hluboko v devadesátkách? A dále je vysoce nepravděpodobné, že by hezká, úspěšná a pracovitá žena byla s ne zrovna dvakrát krásným barmanem, který ji navíc podvedl. Epstein nikdy nebyl moc dobrý scénárista, ale tohle je jeho nové dno. Odpad! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že od prvního filmu Bezva zuby na zásnuby šla kvalita trochu dolů. Je nutné si uvědomit, že hlavní hrdina se prezentuje rádoby homofobními názory a jen proto, že má jistý zdravotní problém je přehodnotí. Navíc se stejnými názory chlubí i jeho přátelé a když zjistí, že by snad také měl být gay tak opustí hospodu. Jistě v Česku takoví lidé jsou, ale řekl bych, že názor v tomto ohledu se podstatně zlepšuje. Určitě je ale dobře, že se jisté zdravotní obtíže dostávají na přetřes, protože je mi jasné, že podobné situace nejsou nikomu příjemné a přesto zůstávají trochu tabu. Jenže Jonas si za své problémy může tak trochu sám. Navíc nám Jiří Vejdělek a Marek Epstein tak trochu ukazují postavu, která není schopná říct razantně svůj názor a stát si za ním. Mluvit. I to je problém. Objasnit situaci. I před svou vlastní holkou? Vždyť se místy chová nelogicky a dokonce až hloupě. To je problém seriálů, kdy chcete děj natáhnout do mnoha epizod, ale ve filmech by to problém být neměl. Určitě ne v jeho závěru. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nechápu. Proč? Pro koho? Pointa? Nebuďte zlí na homosexuály!? Mohou se vám hodit jejich rady ohledně zavádění předmětů do análního otvoru. Být homosexuál tak si pana režiséra za tohle pozitivní promo asi najdu.. Za tu rádoby osvětu ohledně rakoviny střev, která kosí Čechy hlava nehlava dávám za jeden anální kolík. Eh.. To je komentář... Když k tomuhle fakt nic lepšího napsat nešlo. Pardon.  * ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Utrpení nekončí. Potřetí byli televizní diváci a divačky vystavení medicínskému teroru, v němž jsou zdravotní problémy bagatelizovány na rádoby humorné minipříběhy o nešťastnících, jimž trable s částmi těla pomohly otevřít oči. Ve třetí části cyklu České televize musí homofobní boxer otevřít (či přesněji rozevřít) i něco jiného. ()

Marrakech86 odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy by mě opravdu zajímalo, kdo může něco takového natočit, lépe řečeno, jak se tohle může vůbec někomu zrodit v hlavě. Boxer podvede svojí holku s kolegyní v práci- v tom vidím ještě nějakou zápletku...ale pak zjistí, že je nemocný , vyhledává všechny informace o tom a dojde si konečně na chirurgii, poté mu zjistí anální fisuru, doktorka mu dá nádherný "djský" kufřík a boxer bohužel neví, jak to aplikovat....nezeptá se doktorky, nepodívá se na internet ALE zeptá se gaye...:) tohle mě opravdu rozesmálo, vyvrcholí to zápletkou, kde jeho boxerská banda a jeho bejvalka vyndají jeho kufřík před všemi a obrat o 360 stupnu, jeho bejvalka se k němu vrátí a oslaví to sexem, klapka konec...doslova konec .... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno