Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Uprostřed tohoto týdne jsem si na tento film vzpomněl, a protože jsem ho kdysi nedokoukal, tak jsem se rozhodl kouknout na něj od začátku.A vůbec to nebyl špatný nápad.Líbilo se mi, že celkový příběh vypravují tři osoby a každá ze svého úhlu pohledu, aby se na konci společně setkaly.Herecké obsazení je moc dobré, přesto největší pozornost si pro sebe krade Liv Tyler, které to moc sluší.Už dlouho jsem neviděl vtipnější přestřelku, ve které navíc hrají Village People.Příjemná komedie o jednom šperku v podání jedné mladé dámy. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler byla krásná do svých zhruba dvadvaceti let, pak se z ní stala taková oplácaná paní. To by celkově nevadilo, pokud by s ní nebyly točené filmy, které mají zdůraznit její krásu, která ale už odkvetla. Kdyby tedy tento film vznikl o takových pět let dříve, možná by to splnilo záměr a krásná Liv by drtila rozkroky můžů včetně toho mého. Takhle jsem se jenom díval na tu Liv, která bývala krásná a říkal si "Co to proboha je?". Film mě naprosto minul a to tak, že jsem po půlhodině zavěsil....45% ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nakonec nečekaně velmi povedená krimikomedie. Velkou zásluhu na úspěchu, tedy aspoň tady na csfd (73% - 12/2010), má jistě výborné obsazení postav. Herci hrají opravdu parádní a jen za nápad jsem musel dát nejméně 3*. L. Tylor je kus nádherné ženské, a tady to teda naplno předvádí. Moc se mi to líbilo. Akční závěrečná scéna taky super. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Spousta hereček má za sebou desítky focení pro prestižní katalogy, paparazzi je stíhají na soukromých jachtách, dámy samy sebe prezentují na sociálních sítích. Liv Tyler nikdy neplatila za nějaký sex-symbol, nicméně co předvádí v téhle hořké komedii, to musí nejednoho diváka dostávat do varu. Její smyslná hrdinka, která má ráda vodu z kohoutku i (jak tvrdí) šoustání (a brzy si bude moc přát také DVD přehrávač), je středobodem zájmu pro trojici chudáčků: jedním z nich je barman Matt Dillon, trouba, který má brzy na krku nějakou tu vraždu a vloupání. Druhým pak jeho bratranec, potají okusující sado-maso praktiky, třetím truchlící vdovec a detektiv John Goodman, který tuhle nevinnou květinku chce za každou cenu chránit. Příběhy těchto tří mužů pak poslouchají další tři lidé, kteří do děje také po svém zasáhnou. Zejména Michael Douglas, producent snímku, který pomohl téhle černohumorné taškařici na svět. Moc se mi zamlouvalo, jak se dotyční tahají o slovo a předkládají každý svou verzi příběhu. Je to rafinované, výborně napsané, místy překombinované a až samoúčelné, ale zejména díky hercům (s Liv Tyler v čele) a několika tragikomickým scénám to stojí za to. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

"Bingo! Tady se musí říkat bingo opatrně!" Začalo to jedné žhavé noci a skončilo to dost libovým finále se spoustou kulek (vystřílenejch), chlapem v latexu a potvrzením pravidla, že když tři se perou, čtvrtý se směje. Liv Tyler je právem hvězdou celého filmu, protože zde ukázala to nejlepší, co se jen může od krásné herečky očekávat. Svou roli zahrála velmi dobře a správně vyzývavě, ale přesto si zachovala důležitou důstojnost. Jinak je to kromě Liv film o třech mužích, která právě tato žena okouzlila, a jejich zpovědnících, kteří jsou každý ve filmovém světě jinak známí. Na závěr mě docela potěšilo, že můj oblíbený Michael Douglas se vymanil z hráče binga v trochu lepší postavičku a zas se předvedl, jak to jen on umí, protože nebýt toho, tak by jeho účast v celém filmu byla víceméně zbytečná. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)

Reklama

Reklama