Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po bouřlivém rozvodu rodičů bydlí středoškolák Jeff sám. Aby si trochu okořenil život, pozve si domů stopaře. (Netflix)

Recenze (17)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdekdo sice napíše, že šlo o loudavý díl, ale stejně se vysoká hodnocení jen sypou. Za mě byl, stejně jako ty předchozí. Než policisté o pár let později najdou lidská torza naložená v kyselině či poházená v igelitových sáčcích v mrazáku, máme tu Jeffreyho ne zrovna veselé dospívání a s ním spojené mnohé, co vedlo k tomu, čím se stal. Před diváky se postupně skládá mozaika jeho mládí, kdy jej opouští matka a (jindy vesměs sympatický) otec po svém zahání po hotelích černé myšlenky z rozvodu a ztráty mladšího syna. Zlobivý hoch a amatérský patolog Jeff tak po několik měsíců funguje sám, se svými činkami a plechovkami piva, což naruší fakt, že jednou nabere stopaře. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj předpoklad o vývoji děje se potvrdil a musím říct, že mě takový způsob stavby příběhu baví. Na druhou stranu začínám mít neodbytný a velmi nepříjemný pocit, že mi tvůrci předkládají stále větší množství důvodů pro to, co způsobilo přerod perspektivního mladého muže v sériového vraha. Já jsem třeba vyrůstal za totalitního režimu, od mala jsem měl raději knihy než sport, takže jsem byl spíš samotář, zvířata jsem zabíjel, vyvrhoval, stahoval i porcoval (protože jsme je chovali na maso), ale přesto u sebe nepozoruji tendence k zabíjení a degustování kolemjdoucích. Pevně doufám, že se seriál nezvrhne v obhajobu dalšího hajzla. / Poučení: Věta: "Chceš si u mě zapitvat?", se asi nestane funkční balící hláškou. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se posouvá do roku 77. Tady nám Dahmer dospívá. V tu chvíli je ještě čistý. Když se rodiče rozvedou , začne holdovat v alkoholu a projeví se jeho touha o pitvání. Zjistí že je gay, začne cvičit a potká stopaře. Pozve ho domů, jenže situace se zvrtne. Příběh tedy sleduje události před jeho první obětí, kde propukne jeho psychopatická povaha. Nevím jak to bylo v reálu, ale v seriálu je paradoxně jeho první zabití spíše nehodou, než plánovaným činem a zároveň je zde ještě schopen projevit lidské emoce. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zajímavá sonda do dětství Jeffa, kde se otec raději šťourá v přejetých zvířátkách, než aby prošťouchl Dahmerovu matku, srovnal ji hladinu hormonů a zahnal její myšlenka na hledání UFO. Bohužel nemohu říct, že bych byl ze seriálu jakkoli unešený. Je to pořád to samé a poměrně velká nuda. Navíc všechny ty homo vsuvky jsou maximálně nechutné. Po řemeslné stránce super. Co se týče hereckých výkonů, tak nemám výhrady. Všem postavám jejich role beze zbytku věřím. Bohužel ten děj prostě není tak zajímavý a šokující, jak by mohl být. Chybí zde potenciál jakkoli diváka šokovat. Místy mám pocit, že sleduji pohádku pro děti o jednom zoufalci, který se v životě nemůže najít a někam zařadit a tak dělá různé klukoviny. [60 %] ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, proč není možné příběh vyprávět chronologicky? Asi by nebyl tak zajímavý, jinak si to nedokážu vysvětlit. Třetí díl a prakticky úplně stejný konec jako v předchozích dvou dílech. Chápu, je to podle skutečné události, ale tak v tom případě, pokud většina vražd je úplně stejná, proč natahovat sérii na deset dílů? Nestačilo by tedy zákonitě méně? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, kdy se Jeffrey Dahmer (Evan Peters) chystá napadnout běžce, se ve skutečnosti odehrála jinak. Dahmer ve skutečnosti na běžce čekal na jeho obvyklé trase s úmyslem ho zavraždit, on se ale ten den náhodou neukázal. (Delock)

Reklama

Reklama