foto

Peter Mackenzie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spaceman
2015 Any Day
Love Meet Hope
Trumbo
2014 Atlas Shrugged: Part III
Earth to Echo
2013 Jacked Up (TV film)
42
2012 Projekt X
2011 Chicago 8, The
2010 Five Star Day
2009 Nějak se to komplikuje
2008 Player 5150
2007 Good Time Max
2006 Room 6
2004 Off the Lip
One Time Thing, A
2002 Expres foto
In My Opinion (TV film)
2000 American Tragedy (TV film)
Zkažená mládež
1999 Kdo seje vítr (TV film)
Mrazivý faktor
1998 První liga 3: Zpátky do druhé ligy
1995 Theodore Rex
Tom a Huck
V poslední chvíli
1994 Bez řečí
1992 Lék pro Lorenza
1988 Mučivá láska
Saigon
1987 Dobré ráno, Vietname
Požární akademie

TV seriály

2017 Grace and Frankie (TV seriál)
The Art Show (S03E01)
2016 Aquarius (TV seriál)
Revolution 9 (S02E06)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Funeral (S01E04)
Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Masters of Sex (TV seriál)
Matters of Gravity (S03E05)
2014 Black-ish (TV seriál)
Friends with Better Lives (TV seriál)
Growing Up Fisher (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Number One Fan (S06E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
K okamžitému zveřejnění (S06E06)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
State of Georgia (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Památky (S06E23)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl vychovatelem (S04E14)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Dvojčata (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
One on One (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Tick, The (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace