Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony by se rád stal modelem. Přestěhuje se do Madisonu a v baru potká Jeffa. Rukou psané vzkazy odstartují vztah, který se ošklivě zvrtne. (Netflix)

Recenze (29)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Částečně němý díl mě opravdu nadchnul. Opravdu moc se mi líbí, jaký prostor v seriálu dostávají oběti . Dostanou pořádný charakterový vývoj a nám to dodá ještě větší pocit soucitu a bolesti k příběhu. Finálním rozhodnutím Jeffryho usmrtit někoho, kdo ho měl možná konečně rád a částečně chápal jeho jinakost mě utvrdilo, že to byl opravdu psychopat. Tohle nebylo nedorozumění, ale psychická degradace opravdu narušené osoby. Po 6 epizodách by mi to i stačilo k pochopení celého příběhu. Obavám se, že od této chvíle se budu mírně nudit, vzhledem ke zdlouhavosti epizod a jejich vysvětlivek. No nechám se třeba příjemné překvapit. Ale tenhle díl byl za mě prozatím peek celé minisérie. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originálnější způsob vyprávění jako v této epizodě jsem dlouho neviděl, nebo neslyšel? Mám tím na mysli to, že většina epizody "ztichne" a jsme nuceni číst jen titulky (nebo ti vzdělanější co umí znakovou řeč). Epizoda z pohledu oběti má grády a je skvěle zahrána, odvyprávěna a pak zavražděna a snědena. Zatím nejlepší epizoda této minisérie. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatím nejlepší epizoda, která byla konečně trošku jiná. neboť jsme sledovali Jeffův zlomový životní moment a obrovské vnitřní boje se svojí posedlostí. Dokonce zde vidíme věc dosud zcela nevídanou - Jeffovu snahu být normální. Znovu se zopakuji, ale platí to zkrátka napříč celým seriálem. Po herecké stránce je to z mého pohledu naprosto bez výhrad. Každé postavě zde věřím každé gesto. Děj tentokrát dost jiný a zajímavý. Jen zkrátka nejsem úplně cílová skupina, která by se s chutí podívala na přehlídku gay romance. Bohužel je za tímto seriálem skryta nechutná propaganda LGBTQ  a rasové rovnosti. Srší to z každičkého centimetru seriálu a je to nesmírně otravné. Já chtěl totiž vidět jen profil šíleného sériového vraha. Avšak jsem rád, že byly v 6. dílu z 10 poprvé měřitelné emoce. [70 %] ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejsilnější díl. Voyeuři musí být zklamaní, že seriál ukazuje případ i z pohledu obětí. @Oxyuranus: Jestli pro tebe není šokující, že zavraždí svého přítele jen proto, že má neodůvodněný strach, že se už nevrátí, tak bys se sebou něco měl dělat. A šokující to samozřejmě je. Že vraždil, šokující informace není, ale jestli jsi šmírák a chceš tam víc vnitřností a detailů na rozbíjení lebek, tak s tím taky něco dělej. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý úhel pohledu z Tonyho strany. Příjemná změna se stejným koncem. Do jisté míry všichni Jeffovi vyhlídnutí skončili ve víru (jeho šílenství a zvrácenosti). Spíš mě zaráží, že Jeff to vydržel takovou dobu, dokonce si s Tonym párkrát vyšel mezi lidi. Až pak od něj chtěl odejít... že by psychický blok, kdy ho opustila matka? Nebo jenom strach, protože většina jeho obětí chtěla taky v jednu chvíli odejít? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Tony (Rodney Burford) je hluchý, přesto vícekrát reaguje na hlasové pokyny, např. při focení. (Zix.)

Reklama

Reklama