foto

Karl Makinen

  • nar. 15.12.1970 (48 let)
    Queens, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Thirst
2014 Let's Kill Ward's Wife
2010 Río de oro
2009 Unter Bauern - Retter in der Nacht
2008 Hloubka duše
2004 Deadlines
2003 Dům z písku a mlhy
2002 Britney Baby, ještě jednou
2001 Deník princezny
Špinavej Joe
2000 Třináct dní
1998 Mág Houdini (TV film)
1997 Prázdná kolébka (TV film)
Spiknutí
1996 Lucky Punch
Not Again!
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
Šílený kůň (TV film)
1995 Ice Cream Man
1990 Girl I Want, The

TV seriály

2018 Strange Angel (TV seriál)
Glorification of the Chosen One (E07)
The Mystic Circles of the Young Girls (E06)
Dance of the Earth (E05)
další epizody (4)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Tady mě pohřběte (S07E13)
Spojenci (S07E10)
V nouzi poznáš přítele (S07E09)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Studna (S07E02)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
She's a Murderer (S01E12)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Kdysi a nyní (S04E12)
2012 Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Volná jízda (S04E10)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajemství mořského dna (S06E23)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Čtení z nehybné tváře (S02E15)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Detektivní balada (S06E22)
Odložené případy (TV seriál)
Volná láska (S07E20)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Snow (S01E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Opatrně s tím, co říkáte (S06E07)
Boj o život (S06E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na skupinové terapii (S08E08)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Cena zrady (S04E08)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Two (E02)
Žralok (TV seriál)
Burning Sensation (S02E09)
Útěk z vězení (TV seriál)
Sladká Caroline (S02E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v písku (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Spáč (S03E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnění (S04E24)
Čarodějky (TV seriál)
Pomsta se nevyplácí (S08E12)
2005 Closer (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2011 After Lately (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2004 Deadlines

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace