Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V neodolatelné romantické komedii Naděje umírá poslední ztvárňuje Cybill Shepherdová krásnou mladou ženu Corinne Jeffriesovou, jejíž dokonalé manželství rázem dospěje ke zdrcujícímu konci, když její manžel Louie nečekaně zemře. Louie naštěstí dostane druhou šanci na život poté, co souhlasí, že bude zrecyklován zpátky na Zemi v těle novorozence Alexe Finche (Robert Downey, Jr.). Osud zkříží Alexovi cestu o třiadvacet let později, když potká Corinneinu dceru Mirandu (Mary Stuart Mastersonová), a náhle jej zaplaví vlna vzpomínek, které patří Louiemu! Teď, když se jeho předchozí život začíná pomalu probouzet, je Alex nucen čelit své manželce, která se domnívá, že je mrtvý, dceři, která by mohla být jeho přítelkyní, a nejlepšímu příteli (Ryan O'Neal), jenž je do Corinne tajně zamilovaný. (Cinemax)

(více)

Recenze (30)

sackrebleu 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhšej dobe chcela pozrieť nejaký (starší) film s Robertom Downeym Jr. a opäť raz som natrafila na niečo, čo sa dá vysvetliť len tými jeho v tej dobe tak obľúbenými drogami. Príbeh ani nebol až tak zlý, občas sa tam dokonca odohrala i nejaká tá vtipná scéna (keď už tvorcovia sľubovali komédiu) a i cez ten očakávaný klišé koniec by sa hádam dalo preniesť. Bohužiaľ sa to celé zbytočne až príliš dlho tiahlo a herecké výkony boli taktiež až prekvapivo zlé; najhorší bol suverénne Christopher McDonald, pri ktorom bol človek priam až rád, že zomrel už v úvode. Pôvodne som uvažovala nad dvoma hviezdičkami, nakoniec však strhávam jednu bonusovú za asi najpresladenejší a najotravnejší soundtrack ever. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Další z duchařských romantickách komedií, kterých v osmdesátých letech vznikla celá řada. Byla natočena pro pobavení, což splnila měrou vrchovatou. Milí herci, vtipné dialogy, zajímavá zápletka. Co se příběhu týče, tak ten nepostrádá originalitu a emoce a taky hudební stránka není nejhorší. Tak si myslím, že by nebylo špatné setkat se po smrti se svými blízkými, nehovoře o tom, že bych mohla potkat třeba Elvise. Naděje umírá poslední. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

"Throwback Thursday #2" - Režisér filmu Dirty Dancing Emile Ardolino natočil v roce 1989 další romantickou komedii, tentokrát s prvky fantasy - Chances Are. Zápletka je o reinkarnaci, kdy manžela Cybill Shepherd přejede auto, zemře a reinkarnuje se do Roberta Downey Jr., který se náhodou dostane do domu své manželky a zábava a komické situace mohou začít. Jde o klasickou 80’s sentimentální komedii s nenuceným humorem a snesitelnou romantikou. Komerčně to úplně nevyšlo, což je překvapující, protože zápletka filmu je celkem nevšední a vtipná. V téhle době už Downey Jr. slušně fetoval, akorát nebyly ty skandály a arresty, které přišly až v mid 90s. Viděno na HBO GO. 4* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Prijemna oddychova romanticka fantasy komedia, avsak nijak vynimocna, pretoze som cakal trosku viac zabavy, alebo zaujimavejsi scenar. Scenaristi sa mohli trosku lepsie pohrat, pretoze namet bol celkom zaujimavy a dalo sa z toho vyzmykat omnoho viac, takto to zostalo iba na tom priemere. Ale nevadi, pobavil som sa. ________ Robert Downey Jr. - (Alex Finch) +++ Cybill Shepherd - (Corinne Jeffries) +++ Ryan O'Neal - (Philip Train) +++ Mary Stuart Masterson - (Miranda Jeffries) +++ Christopher McDonald - (Louie Jeffries) +++ Josef Sommer - (Sudca Fenwick) +++ Joe Grifasi - (Omar) +++ Henderson Forsythe - (Ben Bradlee) +++ Produkcia: Andrew Bergman +++ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Až na tu jednu scénu více než viditelně inspirovanou mým milovaným Heaven Can Wait docela dobrá sranda. Downey si byl na konci osmdesátých opravdu velmi málo podobný, takže jsem s klidem přehlídl i to, že jeho první pozemskou existenci nezahrál on, ale Christopher McDonald. Mary Stuart Masterson byla docela šťabajzna, už jsem jí obdivoval v jiné osmdesátkové pohádce z horkého středozápadu. Velmi dobrý soundtrack. Viděno s druhým dabingem, 2002 pro Primu. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama