Reklama

Reklama

Garfield ve filmu

  • USA The Garfield Movie (více)
Trailer 8

Světoznámý kocour Garfield, který nesnáší pondělky, miluje lasagne a nejraději by prospal život uvnitř v pohodlí, se vydá ven do nepohody na velké dobrodružství! Po nečekaném návratu jeho dlouho pohřešovaného otce Vica se Garfield a jeho psí kamarád Odie musí zříci spokojeného života v suchu a pomoci Vicovi provést jednu velice riskantní loupež. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 8

Recenze (17)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Předně podotýkám, že hodnocení je dle mého človíčka a myslím si, že tak by se to mělo i brát páč je to film primárně pro děti. Bylo to vtipné včetně hudby jako např. mission imposible a top gun, narážky na Toma Cruise bez dubléra a videa roztomiloučkých koťátek. Já osobně bych dala méně procent, ale človíček řekl 85%, tak prostě tak. Za človíčka 85% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film sleduje život Garfielda , kterého jeho otec Vic  někde nechá a ten se tak dostane k Johnovi co ho pak vychová a nechá si ho.  Později se  němu vrátí a unese jich kočka Jinx co jí Vic něco dluží a chce po nich , aby mu pomohli to získat. Samozřejmě to bylo jinak a pak se sblíží. Má to občas dobré vtipy (Catflix,  mrtvola) a ta scéna s vniknutím do té mlékárny je dobrá i konec se povedl a ta Jinx je dobré psycho (myšleno v dobrém).   80 procent ()

Reklama

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Chápem o čo tomuto animáku išlo, nehovorím že to bolo k smrti zhrozné, niektoré vtipy fungovali, Odie a tlstý kocúr Garfield ktorý je sklamaný z rodiča ktorý ho ako malého opustil, sklamaný a zatrpknutý musia spojiť spolu sily vyriešili zabudnutí spor a jednu kočiču ktorá túži po pomste. Milé, smutné, vtipné. ()

freddy_k odpad!

všechny recenze uživatele

Film trpí snáď všetkými možnými neduhmi moderného pojatia amerických animovaných filmov, na ktoré sú zvyknutí zrejme len diváci v zámorí, ale inde vo svete to nikomu nič nepovie, pretože by najprv musel byť Američanom, alebo žiť dlhodobo v USA, aby tomu prišiel na chuť. Garfielda sme si obľúbili ako komiksovú postavičku, no nie som si istý, či je správne ho "tlačiť" do filmu. Za mňa určite nie. A hlavne nie takýmto štýlom. Ani decká v kine to nebavilo. Samotný Garfield je tu otravný až hrôza a o ostatných postavách škoda hovoriť. Dej je primitívny, nelogický a pre detského diváka tým pádom absolútne nevhodný. ()

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Garfield vlastně není žádný zázrak, a rozhodně se nejedná o must-see záležitost, ale i přesto se jedná o docela povedený kousek. Snímek rozhodně tahá za průměrnější konec, ať už to jsou postavy, nebo příběh které jsou občas předvídatelné, a nemají nic výraznějšího, což platí i pro záporačku která je dost meh a rozhodně to nejhorší na celém filmu. Nejvíc ale film pozvedávají jisté nápady, které jsou protkány celou stopáží, přičemž jsou někdy slabší a někdy dost cool. Nejvíc mě ale překvapil humor, který není tak dětinský a rozhodně se tu našly vtípky kde jsem se pousmál, a hlavně jeden naprosto geniální. Nemohl bych nenapsat recenzi, aniž bych zmínil boření čtvrté stěny, které je vlastně docela dobře odvedené a neměl jsem s ním vlastně žádný problém, právě naopak. Garfield má i dost povedenou animaci, která není nejlepší, ale přijde mi že má něco svého. 6/10 ()

Galerie (72)

Související novinky

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

24.10.2023

Mise: Posunuta. Tak by klidně mohl znít název příštího filmu v sérii Mission: Impossible herce a producenta Toma Cruise, který byl studiem Paramount nejenže čerstvě odsunut z června příštího roku až… (více)

Reklama

Reklama