Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Praha Brnu nařizuje obnovit živé vysílání Dobrého rána. Plíhal v rekordním čase sežene celý štáb, nemá ho ale kdo režírovat. Mirek Kurš sice po pádu z okna překvapivě nezemřel, nicméně již delší dobu vegetuje na nemocničním lůžku. A tak do Brna míří režisér z Prahy. Ranní show ale není pro každého. Do režijní židle nakonec usedne ten, na kterého nikdo ani nepomyslel. V nemocnici konečně opravili porouchanou anténu a sestřičky vesele spouštějí do ranního ticha televizní přijímače. Jeden z pacientů touto změnou hladiny zvuku doslova ožije. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala (skoro) tam kde začala. Naše stará známá parta se znova sešla, aby dělala radost rannímu obecenstvu, ale i tomu večernímu což je náš případ. Rozjezd se s ničím nemaže a už tady je to pěknej masakr. Jsem zvědavej na další díly. Miluju ty malý detaily, třeba když v sámošce z 80. let hraje z rádia Dalibor Janda. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Václave... Proboha proč? Jasný, je fajn, když si ze sebe umí udělat někdo legraci a občas se i trochu parodovat. Ale tohle? Po nepovedené detektivce jsem si řekl, že to chce něco na spravení chuti. Dobré ráno Brno také není šálkem mé kávy i když sem tam nějaký díl trochu zazářil. Ale když jsem v tom dnes zahlédl Marhoula na chatě, vzbudilo to moji vrozenou zvědavost. No, ale už ve chvilce kdy ,,zformátoval disk'' a polil kolegyni kávou jsem vzal dráhu. Znáte to. Někoho si prostě chcete pamatovat jinak. Na vrcholu. Já tedy určitě. * ()

Reklama

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli mě něco na prušinovštinách fakt baví, pak jsou to ty litry neředěného českého humoru, kterého se s chutí napijí i takoví filmoví bardi, jako je Marhoul. Velmi dobrý začátek druhé řady, vtipné situace, vtipné hlášky a brýle modré tak, že ani modřejší být nemůžou. Věřím, že seriál bude v humoru jen gradovat. Škoda, že ČT nevysílá i z Plzně. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedle hlavních hrdinů je výborný taky ředitel brněnského studia ČT Plíhal(D.Hřebíček) a polovietnamská dcera Johana (B.Hrnčiříková)režiséra Mirka Kurše (J.Kolařík) a samozřejmě režisér V.Marhoul. Famózní je R.Dvořáková, herečka brněnského Divadla Husa na provázku, coby nová(neustále něco žeroucí) kostymérka+maskérka ..... . Škoda, že coby "no-name herečka z oblasti" nedostane aspoň pár malých rolí v pár celovečerácích, nejenom v jediném komediálním tv-seriálu. Holt páni režiséři z Prahy mají své oblíbence/oblíbenkyně z pražských hereckých kruhů, ti mimo-pražští/mimo-pražské (Plzeň, M.Boleslav, Ústí n/Labem, Brno, Jihlava, Ostrava, Olomouc, Uher.Hradiště atakdále) je nezajímají .... . ***1.díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 8.1.2024, 21.25 . ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mi zakončení první série nepřišlo důstojné laťce nastavené předešlými díly, Brno to nezabalilo a k potěše diváka obnovuje své ranní vysílání. Obnovuje ho bez vegetujícího Jana Kolaříka. Obnovuje ho s nevýrazným Vojtěchem Hrabákem (bohužel podobné seriály těží hodně z postav). Obnovuje ho na základech, které byly postaveny rok před tím. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě si můžeme na zdi vedle zasedací místnosti všimnout dvou plakátů. Jeden je na seriál Trpaslík (od r. 2017) a druhý na Snědou tíseň ze seriálu MOST! (od r. 2019). (Leopard105)
  • Přibližně ve 24. minutě, kdy vcházejí Vítek (Vojtěch Hrabák) s Johanou (Beáta Hrnčiříková) do bytu Mirka (Jan Kolařík), je možné na botníku zahlédnout láhev vodky, která má etiketu totožnou s tou, která byla použita na lahvích ve filmu Metanol (2018). Stejný případ je i v následující scéně z nemocnice, kdy dá Johana svému otci přičichnout z láhve tuzemáku. I zde je možné vidět, že láhev má stejnou etiketu, která byla použitá ve filmu Metanol. (Skarface)

Reklama

Reklama