Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Praha Brnu nařizuje obnovit živé vysílání Dobrého rána. Plíhal v rekordním čase sežene celý štáb, nemá ho ale kdo režírovat. Mirek Kurš sice po pádu z okna překvapivě nezemřel, nicméně již delší dobu vegetuje na nemocničním lůžku. A tak do Brna míří režisér z Prahy. Ranní show ale není pro každého. Do režijní židle nakonec usedne ten, na kterého nikdo ani nepomyslel. V nemocnici konečně opravili porouchanou anténu a sestřičky vesele spouštějí do ranního ticha televizní přijímače. Jeden z pacientů touto změnou hladiny zvuku doslova ožije. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Prušinovský v rozhovoru řekl, že nechápe slovo korektní. A já říkám, že humor je něco, co mu sedí. Potěšil i Marhoul na chalupě (uvnitř chalupy plakát Nabarvené ptáče) i ve studiu. Všechny postavy (bohužel až na tu jednu, která moc chybí) jsou zpět a můj oblíbený Šmarda  v režijní židli se překonává. Nebo se o to aspoň snaží. Díky za Dobré ráno, pane Prušinovský. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mi zakončení první série nepřišlo důstojné laťce nastavené předešlými díly, Brno to nezabalilo a k potěše diváka obnovuje své ranní vysílání. Obnovuje ho bez vegetujícího Jana Kolaříka. Obnovuje ho s nevýrazným Vojtěchem Hrabákem (bohužel podobné seriály těží hodně z postav). Obnovuje ho na základech, které byly postaveny rok před tím. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala (skoro) tam kde začala. Naše stará známá parta se znova sešla, aby dělala radost rannímu obecenstvu, ale i tomu večernímu což je náš případ. Rozjezd se s ničím nemaže a už tady je to pěknej masakr. Jsem zvědavej na další díly. Miluju ty malý detaily, třeba když v sámošce z 80. let hraje z rádia Dalibor Janda. ()

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekorektního humoru mohlo být klidně i povícero. Režisér Mirek Kurš (Jan Kolařík) zůstává od hrozivého pádu z okenní římsy v kómatu. Hledá se za něj náhrada, která přichází v podobě věhlasného režiséra Václava Marhoula. Ten opouští klid své chaty, aby přebral otěže obnovené ranní show z Brna. Roztáčí se kolotoč břitkého humoru, co má slušnou kadenci. I tak se najdou i méně zábavná místa, kde humor absentuje. Marhoul pocítí na své ruce, že i rekvizita do neškodného pořadu pro kutily může mít neblahé následky na zdraví a prstech především, takže je nucen odstoupit a jeho místo za režijním stolkem přebírá mladý dramaturg (Vojtěch Hrabák), co má s režií nulové zkušenosti. A mezitím se po marných pokusech o procitnutí probírá z bezvědomí režisér Kurš, kterého probrala až v nemocniční televizi vysílaná ranní show. Druhá série se ve svém úvodu opětovně vyžívá v humorných detailech, nerada si bere nějaké servítky a má i solidní spád. Zatím se ovšem nedostavil opravdu šokující gag. Takže se vyplatí čekat a bavit se nad novým přívalem humoru a záměrné trapnosti. 8/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Václave... Proboha proč? Jasný, je fajn, když si ze sebe umí udělat někdo legraci a občas se i trochu parodovat. Ale tohle? Po nepovedené detektivce jsem si řekl, že to chce něco na spravení chuti. Dobré ráno Brno také není šálkem mé kávy i když sem tam nějaký díl trochu zazářil. Ale když jsem v tom dnes zahlédl Marhoula na chatě, vzbudilo to moji vrozenou zvědavost. No, ale už ve chvilce kdy ,,zformátoval disk'' a polil kolegyni kávou jsem vzal dráhu. Znáte to. Někoho si prostě chcete pamatovat jinak. Na vrcholu. Já tedy určitě. * ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Přibližně ve 24. minutě, kdy vcházejí Vítek (Vojtěch Hrabák) s Johanou (Beáta Hrnčiříková) do bytu Mirka (Jan Kolařík), je možné na botníku zahlédnout láhev vodky, která má etiketu totožnou s tou, která byla použita na lahvích ve filmu Metanol (2018). Stejný případ je i v následující scéně z nemocnice, kdy dá Johana svému otci přičichnout z láhve tuzemáku. I zde je možné vidět, že láhev má stejnou etiketu, která byla použitá ve filmu Metanol. (Skarface)
  • V epizodě si můžeme na zdi vedle zasedací místnosti všimnout dvou plakátů. Jeden je na seriál Trpaslík (od r. 2017) a druhý na Snědou tíseň ze seriálu MOST! (od r. 2019). (Leopard105)

Reklama

Reklama