Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Šedý začátek, který se rozjede v nepředvídatelném tempu a rozmanitosti. Každá z postav je nějak zapletená v celkovém příběhu o sehnání drog na večírek. Zažijeme tolik neskutečných příhod. Život je plný překvapení a problémů a je pouze na nás jak budeme uskakovat překážkám. Výborný Timothy Olyphant jako feťák romantik a William Fichtner coby úchylný policajt, který je trochu jiný :-) Hudební doprovod sedne skvěle a během filmu jedete na příjemné vlně až do konce. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Pozor, hodnotím pouze originální verzi, kterou jsem před lety viděl v kině, nevím, jak bude film působit nadabovaný... Jinak, je pravda, že je plný samoúčelností a po zamyšlení je tak trochu o ničem, ale kouká se na něj dobře, někteří herci se snaží, dva tři dialogy jsou skvostné a hudba je velmi lahodící. Celé je to evidentně inspirované Tarantinovým Pulp Fiction, bohužel to postrádá jeho lehkost... ale pokus to je slušný a určitě stojí za shlídnutí. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

3 příběhy, jeden celek. Lehká podobnost s Pulp Fuction čistě náhodná? Člověk si chce přivydělat při prodeji drog, přeskočí jednoho člověka a jak to dopadne. Pro mě ale bylo hlavní, že mě to bavilo. I muzika byla skvělá. A taky tam hraje ještě mladá Katie Holmes. Jó, to byla ještě krásná a nezblbnutá tim scientologickym pablbem... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, ale já si k tomuhle bijáku prostě žádnou cestu nenašel. Jo, místama jsem se zasmál, ale těch momentů nebylo zase o tolik víc než počet příběhů. Nejvíc mě zaujal elektronicky laděnej soundtrack, zejména v prvnim clubbingově orientovanym příběhu. Pak bylo taky fajn vidět tolik známejch tváří v jednom filmu. A to je společně s pár vtípkama asi všechno, co bych na týhle podivaný ocenil. Asi to bude taky tim, že jsem nikdy moc nebyl povídkovej typ a že jsem si z tady tolikrát vzpomínanýho Pulp Fiction na prdel taky nesednul. Třetí hodně slabá hvězda za filmařinu, soundtrack, několik hlášek a casting. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama