Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická akční komedie o řadě nešťastných rozhodnutí, několik dějových linek které se zaplétají jako vánočka. Není to nic zázračného, ale příjemně to utíká a objeví se tam hned několik obličejů, které jsou známé i po šestnácti letech. Trochu humoru a nadsázky nechybí, ale málo na to, aby to byla komedie a moc na to, aby to bylo drama. Kdybych hodnotil hned po filmu, asi bych dal trochu více, ale časem si člověk uvědomí, že ta našlápnutost není zase tak skvělá, když dozní. ()

masw 

všechny recenze uživatele

No film mě překvapil, čekal jsem nějakou lacinou sračku, ale mýlil jsem se! Film je pěknou směsicí akce a skvělého humoru. Chtěl bych vyzdvihnout hlavně výborně zahranou roli v podání poldy z Invaze Williama Fichtera, dále poprvé mi blízskou Katie Holmes a standartně skvělou Jane Krakowski v malé, ale vynikající a vtipné roli. No kdo tenhle film neviděl ať se těší, protože příjde možná i Santa Claus a Kojak. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří příběhů, které jsou zde odvyprávěny tak, že na konci zjistíme, jak a co o tom celém, se mi nejvíc líbil ten první (o drogách, hodně se mi zalíbila Sarah Polley, příběh mi - nevím proč, asi svou atmosférou - připomínal film "Helloweenská noc"), pak ten druhý (příběh podobný filmu "6 pohřbů a jedna svatba"). Ten třetí pro mne byl trochu sušší, ale zase to kompenzoval manželský pár policajta a jeho ženy coby horlivých amwayistů - dnes tady máme horlivce ze ZFP. Celé dohromady to tedy vytvořilo příjemnou zábavu na večer ať už s přáteli či bez nich. A ikdyž to není nic světoborného, v hlavě mám aroma tohoto filmu pořád. PS: Možná proto ta "Helloweenská noc". ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Taký nevinný supermarket a aké kšefty v ňom začínajú. Dokonalé Pulp Fiction to nie je, ale blíži sa. A čo z toho vyplýva? Že drogy jsou špatné, hmmm...? Najkrajšie na filme je, že je ako ten vianočný darček - čakáš, otvoríš a je v ňom niečo celkom iné. –––– Je to bezpečný mít rádio takhle na koulích? –––– V zásadě napůl sice zcestně a napůl neplánovaně udělali jsme dobrou věc. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)
  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Scénárista John August původně napsal Go jako krátkometrážní film o Ronně. Další dvě kapitoly se rozhodl později přidat proto, aby objasnil postavy Adama a Zacka a vysvětlil návštěvu Simona v Las Vegas. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama