Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Primář Blažej (J. Abrhám) má další bolesti ruky, proto se snaží udělat vše možné i nemožné, aby nemusel operovat. Machovec (T. Töpfer) se dozví o rentgenových snímcích a taky si vzpomene na pověsti, že si primář kdysi nechal operovat ruku u Karla Sovy v Německu. Začne Blažeje vydírat. Čeňková (E. Balzerová) koupila Míšovi piano, ale jeho maminka se zdráhá takový dar přijmout. Když ve městě dojde k velké havárii autobusu, Bety zůstane na ambulanci, protože v sobě nedokáže najít jistotu, že by mohla operovat. Eliška Králová (Z. Dřízhalová) se setká s profesorem Řehořem (F. Němec), ale ten popírá, že je jejím otcem. Matěj Pěnkava si bere Kamilu a jeho otec se dozvídá, že podnikatel Halman je podvodník. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se v sedmém dílu konečně dočkali toho, že se něco děje. Mám na mysli Abrháma s Töpferem. Takže odpad to nebude. Zápletku kolem Alžběty snad ani komentovat nebudu a absurdní sci-fi scény ze svatby mladého Pěnkavy raději taky ne, neboť to se snad ani komentovat nedá. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blažej zařval jako za mlada. To bylo super. Čeňková zklamání, tedy spíše z toho, jak se její postava vyvíjí. Na jednu stranu její situaci chápu, ale nechat oddělení ve štychu, no ták... To by před dvaceti lety neudělala. Konečně se Sova mladší napil. Konečně byl opilý. Poprvé za celou dobu, za všechny ty série. A já těch pět hvězd dám. Za tu havárku. Jsem hodně shovívavá, já vím. Ale fakt se mi tento díl líbil. A to vyznání Blažeje k Ině také potěšilo. ()

Reklama

Reklama