foto

Ivan Šlapeta

  • nar. 28.3.1938 (81 let)
    Olomouc, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Uniforma (TV film)
Žabák (TV film)
1998 Pražský duet
1997 Zdivočelá země
1996 Bumerang
1995 Cesta peklem
1994 Špendlík na motýla
1991 Klauni a vlastenci (TV film)
1990 Byli jsme to my?
Nemocný bílý slon
Svědek umírajícího času
Wette, Die (TV film)
1989 Bizon
1988 Medzi nebom a zemou (TV film)
1987 Golem
1986 Smích se lepí na paty
1985 Muž na drátě
1984 Všichni musí být v pyžamu
1982 Plaché příběhy
1981 Den idiotů
Kaňka do pohádky
Sluníčko na houpačce (TV film)
1980 Kalamita
Trhák
Vrchní, prchni!
1979 Brontosaurus
1978 Kulový blesk
1977 Honza málem králem
Proč nevěřit na zázraky
Stíny horkého léta
1976 Paleta lásky
1975 Pomerančový kluk
1974 Dvacátý devátý
U tří nevěst (TV film)
1973 Jezdec formule risk
Zločin v Modré hvězdě
1972 My, ztracený holky
Půlnoční kolona
1971 Pět mužů a jedno srdce
1970 Dlouhá bílá nit (TV film)
Hlídač
Jsem nebe
1969 Bludiště moci (TV film)
Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Bylo čtvrt a bude půl
Ohlédnutí
1967 Po francouzsku (TV film)
1966 Hotel pro cizince
1965 Bloudění
Každý mladý muž

TV seriály

2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Epilog: Maděrovy pětasedmdesáté narozeniny (S04E13)
Maděra na kolenou (S04E12)
Vraždy (S04E11)
další epizody (13)
2008 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Slib (E13)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
další epizody (13)
2001 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
Skřítkův poslední kousek (E13)
Pandořina skříňka (E12)
Dlaň na tváři (E11)
další epizody (13)
1998 Tři králové (TV seriál)
Pobožný střelec (E07)
Zrada (E06)
Na dně (E05)
další epizody (7)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (12)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
Na koho to slovo padne (E12)
Boby a bobky (E11)
další epizody (13)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Via Doloris (E05)
Theatrum mundis (E04)
Stellis vinctus (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
1994 Profesor Jiří Syllaba (TV film)
1985 Milos Forman - Das Kuckucksei (TV film)
1984 Marlene

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
1997 Ještě jsem tady (TV pořad)

Fanoušci tvůrce