Reklama

Reklama

Krtek a raketa

  • Československo Krtko a raketa
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1966, 9 min

Krtek objeví na hřišti raketu a vydá se s ní na dobrodružnou výpravu. (oficiální text distributora)

Recenze (53)

LokiZombie 

všechny recenze uživatele

Mája(2) : ,,Iviku, pusť tetek a vaketa" Já(20) : příjemná hudba, nostalgie, rak je hezkým symbolem pro občasnou neopodstatněnost xenofobního chování. Krtek se ho lekne, protože je jiný, ale nebýt přátelského raka a jeho kamarádů, náš černý popleta by se asi nikdy nedostal domů. ()

Falco.araea 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl byl nejhorší, vždycky jsem se hrozně bála. S "raketou" jsem se usmířila až letos, když jsem dostala dopis se známkou "Krtek a raketa" :-) ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tento díl byl vydán samostatně s jinými pohádkami pana Milera na DVD. Za to ale tato pohádka nemůže. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Krtek se vydává na cestu raketou, otázkou ale je, kde vlastně skončí, když se najednou ocitne na pustém ostrově. Sestavit raketu mu pomůže krab/rak? a tak se zase může vydat na cestu zpět. Díl působí jistě i jako reflektování prvního člověka ve vesmíru a předzvěst prvního člověka na měsíci. ()

dtomanek 

všechny recenze uživatele

Dodnes si pamatuju jak mne tento díl ve školce zaujal, díky raketě, jejíž útroby skrývaly spoustu ozubených koleček, pružinek, hřídelí, ale žádné raketové palivo a nic z toho co jsem o raketách věděl z encyklopedií. ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Opět plný počet hvězdiček. Krásný animovaný seriál mého dětství.Krteček prožívá různá dobrodružství a my jako malé děti jsme je prožívaly s ním. Kresby krásné,jednoduchý děj. Kdo by Krtka nemiloval. ()

Reklama

Reklama