Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Rudolfinská Praha šestnáctého století. Filip, podobně jako řada dalších alchymistů té doby, experimentuje s elixírem věčného života. Na rozdíl od ostatních se mu – také díky mytickému Golemovi – podaří stát se v podstatě nesmrtelným. Se svými potomky Lucií a Tomem tak mohou proplouvat staletími, živeni pouze zlem a negativní energií. Aby se zbavili staletého prokletí této závislosti, touží po přechodu do dimenzí, kde už nikdy nebudou potřebovat fyzické tělo. Jediné, co k tomu potřebují, je dostat se k přechodovému portálu. Ten je ale střežen Vědmou. Nastává odvěký souboj dobra se zlem, světla s temnotou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se těšila. Asi ta mediální masírka. Oceňuji nápad. Ovšem potenciál byl trestuhodně nevyužit. Dalo se z něho vytěžit mnohem víc a tady se to nabízelo úplně zadarmo. Efekty hezké. Bohužel jich bylo málo a brzy se okoukaly. Nevím, proč někteří  slovenští herci byli zbytečně předabovaní. Docela to tahalo za uši. ()

tein 

všechny recenze uživatele

Tak toto je opravdovej pruser. Priserne dialogy a dost spatne herecke vykony, prevazne te mlade bloncky, a do toho jeste jeji otresne kvileni . Cele se to nasilne snazi byt hrooozne cool a to i zbytecnymi ultramodernimi vyrazy z anglictiny jako shit, fu*k, atd. Bez toho by to mozna byla zajimava moderni "pohadka" pro hodne male a naivni ci znacne prihlouple deti, ale takhle nechapu na koho je to se svou "naivitou" cileno. Ze by na konzumni a zcela nenarocne pubertaky??? To, ze je to konecne jiny zanr nez neustale dokola tocene debilni nekonecne serialy "ze zivota" divnolidi, z lekarskeho prostredi, ci ruzne nesmyslne kriminalky, a romcomy, tomu opravdu nepridava zadnou vyssi hodnotu, protoze toto je opravdu dost mizerne odvedena prace. Ani pokus o neco noveho se tedy neda hodnotit nijak kladne. Kdyz se ted ale divam co maji na svedomi za priserne pohromy tvurci teto slataniny, tak jsem sokovan, ze toto je vlastne uplne mistrovske dilo v porovnani s tim co uz dali svetu. Jednu * davam jen za solidni vizual i pekne lokace, a druhou za odvahu (ci drzost) neco takoveho vubec natocit. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Vědma je zatím jednoznačně nejhorším projektem, který jsem v rámci Voyo produkce viděl. Těžko říct, jestli byl celý projekt pro  tvůrce prostě příliš velké sousto, nebo opravdu chtěli prezentovat toto. Každopádně celá fantasy mytologie je prezentována jen skrze dva typy postav, kdy jedna strana je prostě dobrá, druhá zlá a tím to pro diváka končí, nic víc se nedozví. Stejně tak to, že existují nějaké další dimenze je jen naznačeno a mimo náš svět se vůbec nepodíváme. K tomu je série provázána ještě nějakou rádoby ezo linkou, které kraluje Čtvrtníček a jeho banda věřících, kteří "znají pravdu." Dvě věci jsou bohužel neodpustitelné. Annet Chartinova je obrovský castingový omyl, a se svými hereckými schopnostmi neměla být vůbec do tak velká role obsazena. Druhá velká výtka jde asi spíše směrem k Nově, či Markíze. Postsynchrony...Tady to někdo opravdu podělal. Aby se slovenští herci v některých dílech mluvili do češtiny sami, a v některých je přemluvili čeští herci, to je prostě neskutečný bordel. Nemluvě o tom, že i zvukově to byla odfláklá práce a přechody na studiový zvuk byli jak rána pěstí. Každopádně, i-kdyby to jakž takž drželo pohromadě počas celé série, tak posledních deset minut to tvůrci poslali kompletně do háje, a začali chrlit dialogy typu: "Nechápu, proč si mysleli, že je z hlíny - To proto, že si pletli hlínu a prach," či závěrečný magický souboj, natáčený jak v nějakém anime, tak jsem se musel málem až smát. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Pokus o moderní fantasy miniseriál se nevydařil. První díl, možná dva, se to ještě dalo vydržet, ale když se zcela poodhalil velmi prostinký příběh, ukázala se prázdnota v celé své kráse. I přes jinak sympatické herecké obsazení a líbivou kameru zůstalo jen u té líbivosti na první kouknutí, ale herci "hráli" otřesně a celá ta trapnost se dala jen stěží vydržet. A konec vypadá bohužel na další pokračování, tak snad k tomu nedojde. 1+ ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Na začátku doufáte, že to dobře dopadne. Domácí fantasy to se tady moc často nevidí. Bohužel, po chvíli vám dojde, že ten kdo psal scénář asi na nečem frčí. Protože tak strašný dialogy je opravdu umění. Přidejme k tomu nesmyslné předabování slovenských herců - nebo minimálně ten dabing z celého díla tak zvláštně trčí díky jiné úpravě zvuku. Dějově absolutně nedomyšlené až dementní. To se jinak napsat nedá. ()

Galerie (129)

Související novinky

Comic-Con Prague už o víkendu!

Comic-Con Prague už o víkendu!

11.04.2023

Už od pátku do neděle hostí pražské O2 universum svátek nadšenců do filmů, seriálů, komiksů nebo her s primárně sci-fi, fantasy či hororovou tematikou. Comic-Con Prague, vyhlášený český festival… (více)

Reklama

Reklama