Reklama

Reklama

Tlapková patrola ve velkofilmu

  • USA Paw Patrol: The Mighty Movie (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Když se přímo na Adventure City zřítí magický meteorit, získají pejsci z Tlapkové patroly superschopnosti, které je promění v mocné tlapky! Například nejmenší člence týmu, Skye, se díky novým schopnostem splní velký sen. Vše se ovšem zásadně zvrtne, když se zlému bývalému starostovi Humdingerovi podaří utéct z vězení. Společně s Victorií Vance, šílenou vědkyní, která je meteoritem přímo posedlá, se pokusí pejsky o jejich superschopnosti připravit ve snaze stát se superpadouchem. Tlapková patrola musí oba dva zastavit dřív, než bude pro Adventure City pozdě. A Skye se přesvědčí o tom, že i malinké štěně může znamenat veliký rozdíl. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 8

Recenze (43)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace. A to je tak vše, co ocení divák starší pěti let. Dvouletý divák celý film v pozoru nevydržel, ale to nebude vada filmu. Pětiletý byl spokojený. Ale jinak běžné tuctové tlapky. Zábavnost jalová. Infantilní chování všech postav. Prostě pro dospěláka spíš utrpení. Ale jednou, budiž. Pokud uvidím vícekrát, bude to náročné. ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

Předchozí film jsem považovala za přijatelný i pro dospělého, který to musí vydržet. I jsem se parkrát zasmála. Tohle byl ale spíš očistec. Předchozí zpracování tématu “meteorit” bylo taky mnohem zábavnější a snesitelnější než tenhle blábol. Snaha vnuknout divákovi “hlubokou” myšlenku, že na velikosti nezáleží to (dámy prominou) dokonale dojebala. Jednou, dvakrát jsem se zasmála, ale v tomto případě se netěším na repete, jak mi to normálně nevadí.    Obsah: Šílená vědkyně, která o sobě tvrdí, že není šílená, přitáhne k zemi meteorit, on spadne do Adventure City a zničí centrálu. Tlapky ho vezmou na loď na prozkoumání, dostanou z něj superschopnosti. Sky pořád řeší, že je nejmenší štěně. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Říkejte si tomu dětský film, ale já tohle považuji jako jednoduchý kreslený Marvel. Po šílených šichtách v kině jsem se konečně dostal k tomuto filmu, abych si mohl taky na chvíli odpočinout. A jak jinak než u filmu s původním zněním, kde nemusím trpět zvýšené dětské řvaní, že roční ratolest prosí o rodiče o mlíko, nebo do postýlky. A očekávání bylo splněno. Byl jsem na tom sám, yaaaay! Nelituji, říkejte si tomu dětský film, ale já j*bu na to kolik mi je. Tento film jsem si užil jako malý prcek a rozhodně daleko víc, než nějaký ten rodič (rozhodně ne všichni), který šel jen do kina s tím, že potřeboval zpříjemnit čas dětem. V zásadě ten film je natolik jednoduchý příběhově, že jsem tomu filmu rozuměl na 90%, za což jsem hrdý. A teď k věci, 4 hvězdy jsem se rozhodl dát z pohledu toho, že já oceňuji to že i když je v partě spíše nápor psů, tak i fenky dostaly, prakticky získaly prostor, kde vlastně jim patřil tak nějak celý film. Skye jde sama proti šílené vědkyni a Liberty učí čipmanky, nebo co to bylo, aby se z nich stali hrdinové. Možná bych ocenil i větší napětí, větší emoce, ale chápu, tento film se vztahuje spíše pro děti. Dále se mi líbilo to, že každá tlapka dostane nějaký random power, který použije takovým tím zajímavým stylem proti vědkyni, aby to hezky napasovalo a každá postava se mohla s powerem prosadit a vyhrát. Nápad byl skvělý, že update klasických záchranářů se stal mocnější a z tlapek se stali hrdinové, ehm pardon - Super hrdinové. Co přijde potom? Vždyť nemůže být nic víc, než superhrdinové. Toho se asi nejvíce bojím, protože jestli to bude takhle směřovat k tomu, že se tlapky rozejdou a Ryder půjde dělat jinam, myslím že to roztrhá srdce kdejakému dítěti. No uvidíme, každopádně to je ještě daleko a těším se na další pokračování, bez ohledu na věk :) ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Žádný jiný film s Tlapkovou jsem předtím neviděla, seriálem jsem v podstatě nepolíbená, ale člověk se u toho rychle chytne kdo je kdo a kupodivu jsem se několikrát zasmála a minimálně dvakrát bulela, takže na mě to má efekt jako spousta jiných, o řád lepších animáků. :D A s přehledem bych tomu dala přednost klidně znovu před klasickým Marvelem, protože mě jinak superhrdinové strašně nebaví, ale mezi Mocnými Tlapkami jsem si hned našla oblíbence. :D Jedna hvězda navíc za synka, který si to fakt užil. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Najmenšie šteniatka z patroly sa môže naplno ukázať po tom, čo nadobudne silu zo záhadného meteoritu. V ceste naším hrdinom však stojí podlí Huntinger ,ktorý spojil sily so šialenou vedkyňou.  Herecké obsadenie: Sunrise studio opäť odviedlo vynikajúcu prácu a dabingu niet čo vytknúť. Prevedenie: Oproti krátkemu seriálu sa to opierame o skutočne premakanú animáciu a celkovo zrelší príbeh. Napriek tomu však tlapkáčom viac sedí kratšia stopáž, nakoľko 93 minútové bojovanie unudí aj najzarytejších fanúšikov tejto farebnej partičky. Pocity: Zamrzí vykrádanie superhdinských filmov, presunutie Adventure bay do Adventure city a v neposlednom rade depkujúce emancipované šteniatko, ktoré je divákovi kladené celý film pod nos. Pridaná hodnota: Super hrdinská tlaková patrola. 33% ()

Galerie (47)

Související novinky

Čína ovládla globální příjmy kin

Čína ovládla globální příjmy kin

02.10.2023

Už dávno nikoho nepřekvapí, že čínský filmový trh je obrovský. Stále se nicméně neděje často, aby filmy z druhé nejlidnatější země na světě, které zároveň takřka nikdo za jejími hranicemi neviděl,… (více)

Reklama

Reklama