Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se dá tohle ohodnotit? Ten film je tak neuvěřitelně stupidní až mě to bavilo. Instalatérova holka je unesena do světa dinosaurů, kteří se vyvinuli na lidi a brzy zjistí, že její táta byl de-evolován na houbu. Instalatérům to vadí a tak jdou za ní seženou si skákací boty!!!! Bože můj, to musel vymyslet psychopat. Ještě k tomu chyběla ta hudba ze hry, aby byla pitomost dovedena k dokonalosti. A teď co? Mám tomu dát odpad, protože je to imbecilita prvního stupně a nebo tomu mám dát 5 hvězd, protože jsem se u toho smál jako blb od začátku do konce? Taková změť pitomostí se nikde jinde nevidí (hlavně ty dialogy a tancující dinosauři). Scénář nejen, že byl stoprocentně psán na koleni během natáčení, ale ještě ho psala opice. Jelikož, když si chci pustit nějaký opravdu hodně vtipný film tak hledám ve vodách odpadových...hodnocení je jasné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit, že je tohle úplný odpad, protože prostě není, na to je to až moc pěkně bizarní. Mimoto se musí uznat, že vymyslet z jednoduché skákací hry od Nintenda nějaký příběh, kde budou moct být živí herci, to přece jen chtělo trochu umu. Ani tak ale nemůžu jít výše, protože mě to nedovedlo tou svou bizarností strhnout. ()

Reklama

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Ako hráč a milovník Super Maria som to jednoducho musel vidieť a taktiež ma k tomu donútila zvedavosť. Tá hra má takmer nulový dej (myslím, že sa vo väčšine dielov jedná o zachránenie buď princeznej alebo bezbranných obyvateľov pokojnej krajinky). Ale toto som naozaj nečakal! Naozaj neviem kto napísal scenár, ale prekonal sa. Absurnosť nad absurdnosť, ale je to neskutočná sranda, nie že by bol dej sám o sebe nejakko extrémne komický, ale film sám o sebe je smiešny viac než dosť. Keď sa na to, ale pozrieme triezvym pohľadom tak si musíme pripustiť, že filmy podobného kalibru väčšinou dopadnú omnoho horšie. Je to snímok priemerný, ale v istých ohľadoch aj výnimočný, pre fanúšikov Super Maria najlepšia voľba v širokej ponuke filmov. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povidat, herní adaptace jsou prokletej filmovej žánr a málokdy se povedou. Tentokrát herní předlohu pořádně neznám, takže asi tim spíš mě projekce oproti předpokladům (tolik) nebolela a dokonce jsem se i párkrát zasmál. Ztřeštěnej příběh nebo stylizace vcelku odpovídá devádesátejm létům a na to, že maj tenhle výtvor na svědomí čtyři režiséři se docela divim, že jakž takž drží pohromadě. Dvě hodně silný hvězdy za dostatek akce a nápad s (de)evolucí. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tesne po dosledovaní filmu ma na jeho koment napadá zopár vybraných slov, ktoré by pravdepodobne neprešli ani cenzúrou. Filmové remake-y hier sú vo všeobecnosti zlé. Sú zlé, aj keď sa jedná o adaptácie 3D akčných peciek. Čo však môže vzísť z filmovej adaptácie 2D skákačky? A opäť sme pri tých vybraných slovách. Dvaja ľudia niekedy hľadajú dlho a ťažko spoločnú reč. Čo sa dá povedať o tom, keď jeden film je pod taktovkou štyroch? A vyzerá, že každý režisér mal svoju víziu, ako má film vyzerať. Vzišla z toho táto ohavnosť, ktorej chýbali už len zmätené korytnačky behajúce od priepasti ku kocke s otáznikom. Je pravda, že na filme som sa rehotal ako zmyslov zbavený, ale bol to taký smiech "toto hádam nieje možné". Odpad! ale taký lepší. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Bob-omb, kráčajúca bomba, ma obuté tenisky značky Reebok. (Raccoon.city)
  • Spike (Richard Edson) povie vo filme príklad 191 krát 191 a hneď ho vyráta. Vyjde mu 26 481, pričom správny výsledok má byť 36 481. (Raccoon.city)
  • Kulisy pro Dinohattan byly postaveny v opuštěné továrně na cement v lesích nedaleko Wilmingtonu v Severní Karolíně. (HellFire)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama