Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

tron 

všechny recenze uživatele

„Myslím, že to nie je prvý raz, čo vás vaše ústa dostali do maléru, nemám pravdu?“ Moja najobľúbenejšia časť trilógie. Paradoxne má s predchádzajúcimi dielmi málo spoločné, jedná sa o prequel, čo tvorcom umožnilo okolo dvoch "sestier až na večnosť" vystavať nový príbeh (pevnosť uprostred lesov), ktoré sú po čudnej dvojke znova spolu a zasa v plnej sile. Snímke prospieva absencia humoru, nejaký nadhľad tu je, ale v podstate sa jedná o „seriózny“ a "vážny" historický horor s krásne zimomriavkovou atmosférou "dávnych temných dôb, kedy boli lesy ešte plné povier" a nádhernej výpravy (rozľahlý les, obrovská pevnosť). Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/164352/Moja-sestra-je-vlkolak-3-80.html ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo prvé dve časti ponúkajú veľmi slušnú variáciu vlkodlačích motívov a tu a tam sa pohrávajú so žánrom aj divákom samotným, tento výlet do histórie je predsa len už trochu príliš hlúpy, naviac nijako neobohacuje svet svojich predchodcov, skôr z neho uteká za vidinou príťažlivej zmeny kulís (ktoré nakoniec nie sú príťažlivé vôbec)... Chcelo by to vrátiť sa do súčastnosti, premyslieť si v čom už máme jasno a čo sa tu dá ešte vymyslieť a natočiť štvorku. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame treti dil a je videt, ze uz je to tak trochu zbytecny. Prvni dil byla slusna cerna komedie, druhej vcelku povedenej horor, ale treti dil je takovej nijakej. Prakticky nic se tu totiz nedeje. Zacatek vypada zajimave a spolu s koncem to dava slusnou "legendu", jenze prostredni cast v opevneni je proste o nicem. Zabiti tu moc nejsou a ty co tu sou, tak nic extra. Nastesti tvurci neukazujou vlkodlaka, protoze to je slaba stranka tyhle serie a kdyz se nakonec objevi, tak je to jen na chvily. Potesila me opet Emily Perkins, ktera hlavne v zaveru s cernejma ocima a krvi na tvari vypada spravne cool. Nemuzu tvrdit, ze bych se nudil, ale na vic jak 3* to urcite neni. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Třetí díl vlkodlačí série se asi nejvíc odklání od té příjemné originality v pohledu na vlkodlaky ke klasickému schématu - což je samozřejmě škoda. Odehravá se v 19. století v Kanadě, kdy sestry Ginger a Brigette dorazí do vojenské pevnosti, na kterou každou noc útočí zástupy vlkodlaků. Pokousaná je tentokrát opět Ginger, ale víc než o její proměně je to o boji zbylých obyvatel pevnosti, a to jak s vlkodlaky, tak mezi sebou. Některe věci tu jsou pořád docela neobvyklé: přeměna na vlkodlaka je trvalá, zabít se dají úplně čímkoliv, a když vlkodlakem pokousanému člověku přiložíte pijavici, dějí se fakt divný věci... :-) Celkově se mi to poměrne líbilo, ale ta zkratkovitost v ději je občas až zmatečná, přimíchání indiánů do děje nedotažený, a nebýt tradičně skvělých hereček v obou hlavních rolích (hlavně Brigette je prostě úžasná), bylo by to tak na hraně zklamání. Konec zase smutný, ale stejně doufám, že další díl už nebude. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Je to taková směs prvního dílu Moje sestra vlkodlak (Ginger je opět kousnutá jako první a sestra se o ni stará) a hororu Dravci (zpustošená pevnost v 19. století, kolem níž nejsou však kanibalové ale vlkodlaci). Jde zaručeně o nekrvavější díl celé série. Efekty jsou opět nevýrazné, ale neurazí. Naopak masky a makeup jako vždy dokonalé (hlavně Wolfboy). Nápad udělat prequel a ne sequel také nebyl nejhorším rozhodnutím a konec byl opravdu (alespoň pro mě) překvapivý. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Zhruba v sedmnácté minutě si můžeme všimnout hrací skříňky, na které je šest písní-básní, z toho první s názvem Sweetheart of Sigma Chi. Tato často zmiňovaná a populární píseň univerzitního bratrstva byla napsána v roce 1911 Byronem D.Stokesem a F. Dudleigh Vernorem. Film se ale odehrává v roce 1815. (Stocki)
  • Katharine Isabelle měla pro scénu, kdy Ginger vstává nahá z postele, dublérku. Ve smlouvě má klauzuli o zákazu nahoty. (ČSFD)
  • Film se začal natáčet 31. března a pokračovalo se po celý duben roku 2003. (Stocki)

Reklama

Reklama