Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s kanadskou werewolf sériou "Moja sestra je vlkolak". Predchádzajúce dve časti som nevidel. Ale keďže sa jedná o prequel, tak mi to nijak zvlášť nevadilo. Zhliadol som celkom zaujímavý historický horror. Rok 1815. Osamotená koloniálna pevnosť uprostred divočiny. Zdecimovaná posádka. Hlboké lesy. Sneh, zima. Vendigo. Vlkodlaci. Dve sestry spojené krvným putom. Červená a čiena. Navždy spolu. Ginger a Brigitte. *** ()

misterz 

všechny recenze uživatele

S absolútnym prehľadom najlepšia časť z trilógie. Som zaťažený na dobovú atmosféru a tá tu nebola najhoršia. K tomu trocha napätia, krvičky a vĺčikov a k spokojnosti mi veľa nechýbalo. Tiež v porovnaní s predchádzajúcimi časťami je snímok vizuálne prepracovanejší a oku viac príjemnejší. Viac peňazí je tu rozhodne cítiť. 65/100 ()

Reklama

d-corso 

všechny recenze uživatele

Pěkné, moc pěkné. Nádherně barevné, kamera je tentokrát jednoznačně v hlavní roli. Zmasakrovaná indiánská vesnice, poloprázdná pevnost, vůkol hluboké a temné hvozdy...to jsou zaručeně fungující hororové propriety. Taky vlkodlaci se dostali od minule do docela slušné formy. Jen na příběh se nějak zapomnělo. Námět by se dal shrnout do dvou rozvitých vět a scénář se jistě s přehledem vešel na jednu hustěji popsanou A4. Je to škoda, protože jinak je to vážně moc pěkné. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Prequel je v prvni rade moc hezky natocenej, opravdu radost se na to divat, bohuzel pribeh uz trochu pokulhava. Cast odehravajici se v pevnosti je celkem fajn, charaktery jasne hned od zacatku a zadna prekvapeni se nekonaji, ale kdyz se dej presune k indianum poradne to zaskripe. Predevsim se dostavi upovidana nuda a poradne cely pribeh zbrzdi a to tak, ze to uz nezachrani ani skvelej konec. Vlkodlaci vypadaji celkem cool a obe hlavni hrdinky jsou k sezrani, ale bohuzel prilis casto jsou ve filmu hlucha mista. Zkraceni by mu rozhodne pomohlo. Obcas jsem si rikal, ze bych mnohem radeji sledoval akcni horror o boji vlkodlaku s ochranci pevnosti a na Ginger a Brigitte se podival v uplne jinem filmu.... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl female vlkodlačí série jsem kdysi před lety čistě náhodou (a jen z části) viděl pozdě v noci v televizi a myslel jsem si, že je to první díl. Docela se mi to zamlouvalo, a když jsem zjistil, že to je až třetí díl, zajímaly mě ty předchozí. Teď jsem se po letech tedy na to podíval znovu a vůbec to není špatné. Skok do minulosti je potěšující artefakt, prostředí parádní, napětí, zápletka, všechno je ucházející, i když ten závěr trošku kulhá (a já nemám moc rád zatahování indiánské mytologie do horroru – není to žádný rasismus, jen mi to nepřijde moc zajímavé, i když je fakt, že tady to ještě má nějaký smysl). Ocenil jsem pořádný návrat Katherine Isabelle, která je stejně skvělá jako v jedničce. Emily Perkins se zlepšuje každým filmem, je prostě jedním slovem výborná. Jen bych ji rád viděl někdy se usmát. Prostředí, postavy, atmosféra, všechno tu je. Musím říct, že celá Ginger Snaps série je ve vlkodlačím žánru hodně povedená. Líbí se mi, že je každý díl trošku o něčem jiném, že každý z nich operuje s jistou dávkou originality, co se týče vlkodlačích klišé, které nabourává a dává jim nový (zajímavý) rozměr. SPOILER: Rozhodně mi je milejší a příjemnější postupná a nezvratná proměna ve vlkodlaka, kdy člověk pak již vlkodlakem zůstane navždy, tak jak je tomu v této sérii, než klasické klišé proměňování jen při úplňku a v noci. Je to mnohem děsivější, atmosféričtější a připadá mi to jaksi přirozenější. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Katharine Isabelle měla pro scénu, kdy Ginger vstává nahá z postele, dublérku. Ve smlouvě má klauzuli o zákazu nahoty. (ČSFD)
  • Jedná se o poslední díl v trilogii, který ale dějem předchází předchozí dva díly Moje sestra vlkodlak (2000) a Moje sestra vlkodak 2 (2004) a ukazuje, že s vlkodlačím prokletím předci obou sester bojovali už v dávné minulosti. (ČSFD)
  • Pracovní názvy: Ginger Snaps III: The Beginning, Ginger Snaps: The Prequel. (Stocki)

Reklama

Reklama