Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzikál zasazený do prostředí dělnické třídy v New Yorku. Nick Murder (James Gandolfini) se rozhoduje mezi dvěma ženami – jeho dlouho trpící manželkou Kitty (Susan Sarandon) a ohnivou rusovlasou milenkou Tulou (Kate Winslet), která ví jak ho uspokojit. Teprve tehdy když Kitty přijde na manželovu nevěru, Nick pochopí rozsah bolesti, kterou způsobil své rodině. Ve filmu uslyšíte písně Bruce Springsteena, Nicka Cavea a Jamese Browna. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze ve filmu Turturro nehraje, po rezijni strance to sice zvlad solidne, ale mnohem radsi bych ho videl mezi hercema, takle tu stoji za zminku jen Gandolfini a Buscemi a z zenskejch hlavne Sarandon a Winslet v roli nadrzeny zrzky. Jinak film je hlavne muzikal, takze tu nejde o zadnej promyslenej pribeh, ale precejen tu je docela dobrej pribeh, akorat misty na sebe sceny moc nenavazujou. Co se tyce samotnejch pisnicek, vetsinou jsou hodne sprosty a celkem chytlavy, ale zadnej zazrak se nekona. Nicmene rozhodne zajimavej film. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bez ohľadu na to, že hudobné filmy nijako extra "nemusím", v tomto prípade songy a ich zábavné fantázie v podaní skvelých hercov boli tým najlepším v celom filme. Je to ten zvyšok, čo ma stále privádza do rozpakov, i keď divné rodinky a malé príbehy z predmestí mám vo všeobecnosti rada. Tu mi však uletené dcéry Nicka Murdera ani jeho sexuálna životná dilema celkom nesadli. ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Oblíbenec bratrů Coenů- John Tururro usedl s jejich tichou podporou na režisérskou stoličku, aby natočil kontroverzní muzikál a povedlo se mu to jen z části. Lépe řečeno ta část ,,kontroverzní" jakž takž vyšla, protože po sexuální stránce je film docela otevřený, ale nečekejte žádné orgie. O sexu se tu spíše jen mluví. To muzikální část je horší, protože se v podstatě o žádný muzikál nejedná. Hudba byla zvolená dobrá, ale k čemu to je, když víte, že jsou to písničky někoho jiného a herec, který by jí měl v ten moment zpívat otevře pusu na jedno slovo z dvaceti? Za pochvalu rozhodně stojí herecké obsazení nadrženou Kate Winslet začínaje a nevěrným Jamesem Gandolfinim konče. Kolem a kolem je to docela zajímavý film s hezkými písničkami, skvělým hereckým ansámblem a několika vizuálními nápady, které jsou velice zajímavé, ale po celou dobu se zřejmě nezbavíte lehkého pocitu nudy a podezření, že je to celé tak trochu nedotažené. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

S hodnocením jsem docela na rozpacích. Zhruba první polovina se mi moc líbila. Skvělé hudební kousky, vydařený scénář i kvalitní charaktery. Jenže pak jsem trošku zaspala a přišlo mi, že děj se již nikam příliš nepohl. Romance a cigarety stojí především na hereckých výkonech. James Gandolfini, Susan Sarandon, Kate Winslet či skvělá "rockerka" Mary-Louise Parker. "Tvůj táta si dává lízací dietu." :) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jsem do kolonky nahoře psala název filmu, tak jsem omylem napsala Romance a zklamání a to je asi podstatou toho, co jsem skutečně cítila. Moc jsem se těšila, bezva herecké obsazení, bezva písničky, ale chyběl tomu nějaký opravdu chytlavý scénář, tenhle to dle mého potopil, takže ani herci neměli de facto co zahrát. Škoda promrhaného potenciálu. Ani můj oblíbený James a Susan to nezachránili. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • John Turturro sa rozhodol obsadiť Kate Winslet do postavy Tuly potom, čo videl jej snímok Ako dym (1999). (matthew.17)
  • Počas posledného týždňa nakrúcania si Kate Winslet vyvrtla členok pri scéne, v ktorej v hoteli tancuje s Jamesom Gandolfinim. (U_S_O)
  • Scenárista a režisér John Turturro vybral piesne do filmu ešte predtým, než na ne získal hudobné práva. Potom cez volné dni nakrúcania, kedy sa čakalo na Gandolfiniho kvôli jeho povinnostiam v seriále Sopranovci (od r. 1999), sám Turturro zabezpečoval tieto práva u skladateľov a hudobníkov. (U_S_O)

Reklama

Reklama