Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útoku na britskou loď se zkušená diplomatka Kate Wylerová ujme ve Velké Británii nové role. Bude na ni ale stačit a přežije to její manželství? (Netflix)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chemia medzi velvyslankynou, Kate Wyller, ktoru hra vynikajuca Keri Russell a jej manzelom z brandze, Rufusom Sewell-om bola v tych drobnych nuansach dokonala - pricuchnutie k pazuche..."Not great...". :) Pobavila ma tiez "byrokracia", "etiketa" a "krytie zadkov". Ste tu, ale zatial mate pravomoc "nic nerobit". Politicke tanecky a presilovky boli v zavere utate dost "nasilne", tak uvidime, ci to vsetko bolo smerovane (kvoli priprave muselo) len na byvaleho velvyslanca. Spokojnost. Cely staff si ma ziskal, okrem ustrednej dvojky vsak i vyborny "asistent", Ato Essandoh z Bourna. 70% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem zase jednou mohl zahájit hodnocení epizod seriálu v podstatě neutrálním trojhvězdím, protože mě děj sice nezklamal, ale ani nepřesvědčil. Rozhodně jsem ale zvědav na další vývoj, protože jsem se zatím nenudil. Keri Russell jsem svého času příliš nemusel, potom, co jsem si užil seriál The Americans, se ale dostala do mé desítky oblíbených hereček a po prvním dílu této záležitosti je mi naprosto jasné, že je tam právem. Navíc se tu vyskytuje sympaťák Rufus Sewell v roli schopného očichávače a pověstné osiny mezi půlkami, takže si myslím, že by to mohl být s kvalitním scénářem zajímavý zážitek. / Poučení: Burka je v dnešní době v Británii vhodným společenským oděvem. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama