Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Olík 

všechny recenze uživatele

Stop romantickým komediím bez nápadu!!!!!! Vím, že v tomto žánru se těžko vymýšlí něco nového (neříkám, že to nejde), ale když už dochází invence, měl by vše zachránit alespoň humor. No nic, už je natočeno, tak vyzvednu alespoň zajímavě poskládanou dvojici Thurman & Morgan. Překvapení je především druhý jmenovaný, který totálně odstavil na druhou kolej krále sympaťáků Colina Firtha. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od The Accidental Husband neradno čakať čokoľvek navyše, hoci vyzerá ako zaručená investícia kvôli hercom, ktorým dominuje Uma Thurman a Colin Firth. Čo sa týka Thurman, kým sa nedostane do kalibru, pripomína bezmenné hrdinky sitkomov; ťažko sa dostáva nad prostrednosť svojej postavy. Herečka za to nemôže, pretože sama jej profesia je znázornená ako suchárska nuda. Pritom stačilo si požičať päť minút nápadov z ktoréhokoľvek dielu seriálu Frasier, ktorého hrdina tiež „lieči“ partnerské problémy po telefóne zo štúdia, ale stokrát iskrivejšie. Ostatne režisér The Accidental Husband Griffin Dunne by to mal vedieť, keď niekoľko epizód Frasiera točil. Škoda, takto snímka nedosahuje ani priemerného hodnotenia. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Ani sa mi nechce verit, ze reziser Griffin Dunne natocil skvelu komediu PROPADLI LASCE (1997), pricom tato ma scenaristicky od nej velmi daleko. Vsetko je tu tak strasne nepravdepodobne, ze sa to pomaly neda ani odpustit, ale ignoroval som vsetky negativa scenaru a jednoducho som sa bavil. Bez Umy Thurman by to uz vobec nebolo ono. Je to proste jedna z dalsich slabuckych romantickych komedii, na ktoru mozno rychlo zabudnem, ale na jedno pozretie sa da zvladnut...19.11.2008 ____ Uma Thurman - (Dr. Emma Lloyd) +++ Colin Firth - (Richard Bratton) +++ Jeffrey Dean Morgan - (Patrick Sullivan) +++ Sam Shepard - (Wilder) +++ Producentka: Uma Thurman +++ Hudba: Andrea Guerra +++ Videl v kine 18.11.2008 +++ ()

burton 

všechny recenze uživatele

Jůůů...holky (chlapům napíšu potom)...až budete potřebovat políbit od někoho, kdo vás miluje, takové jaké jste a bude vás opilou na mol na rukou nosit a bude o vás bojovat a bude hasičem a bude mít krásnej úsměv a bude mít netradiční přátele a netradiční rodinu a bude prostě Božííí, mrkněte se na tohle :). No...chlapi.......jednou jsem se v prváku málem vdala za úplně čerstvého spolužáka (asi tak 3 týdny), abychom jeho kamaráda dostali na opušťák. Týden jsme to plánovali u piva v hospodě za školou. Já bych si ho bez obav vzala, ale on se nakonec lekl a kámoše klidně obětoval. No nezabili byste ho? PS: na ten avatar ale teď nekoukejte, jo? ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná a nesmyslná pohádka překypující totální zmateností hlavní hrdinky, která vůbec neví, koho si má vzít, do koho se zamilovat či s kým trávit zbytek života. Uma Thurman se rozhoduje mezi strohým a vždy upraveným, zajištěným Colinem Firthem nebo impulzivním, plnými doušky života si užívajícím hasičem J.D. Morganem. Zcela nevěřitelný a trapný příběh nezachrání ani slušní herci. Velká nuda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď zmoknutá Emma (Uma Thurman) príde za Patrickom (Jeffrey Dean Morgan), má ešte dole v reštaurácii pery narúžované na červeno, ale kým vyjde hore na poschodie, tak už má pery bez farby. (nirvana91)
  • Natáčení probíhalo v amerických městech New York a Greenwich. (Terva)
  • Film byl uveden přímo na DVD díky bankrotu distribuční firmy Yari Film Group. (Terva)

Reklama

Reklama