Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a fekální humor. Kdo takový humor nemůže ani vystát, ten bude jistě zhnusen. Několik momentů je brutálně vtipných. Několik momentů je zase brutálně trapných. Když to člověk zprůměruje, tak z toho klidně takové 3* může vykouzlit. Několikrát jsem se od srdíčka zasmál a několikrát jsem se mlátil do hlavy, jak něco takového může autor vůbec myslet vážně. S druhým zhlédnutím by hodnocení zřejmě šlo skokem dolů. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Áno áno, nieje to objektívne, ale ajtak musím dať 5, lebo je to Rob Schneider predsa!!! Kto nemusí tohoto herca, tak nech si to ani nepúšťa a ide si radšej von zabehať. Ale ostatní sa pobavíte celkom dostatočne. Ako aj jednotka, aj dvojka mala pramalý príbeh, ale to je fuk, lebo to zase zachraňuje trulo Robo. Otrasné ženské mi prišli kurevsky vtipné, dementný Eddie Griffin mal parádne reči. Ako bavil som sa super, škoda že nieje trojka...NATOČIŤ!!! A malé P.S.: jedno meno mi navždy zostane v pamäti: Kopulopulos - grécky džigolo. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Upřímně si to zaslouží totální odpad, jednu * dávám jen za Hannu Verboom a její hot scénu v prádle. Ta minuta byla jediný +, a to je fakt uboze málo. A to mam prosím jedničku celkem rád. Tady se to hemží fekal humorem, příšerným nescénářem a ještě horším Schneiderem. Obejít obloukem a pustit si vtipnou jedničku. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po posledním maléru je Deuce Bigalow nucen uprchnout do Evropy, konkrétně do svobodného Amsterodamu, kde působí "jeho" pasák T.J. Ten se Deucovi svěří se svými obavami - někdo likviduje místní gigoly, a brzy bude i T.J. bez práce. Když je nakonec z vražd obviněn sám T.J., rozhodne se Deuce vrátit zpět do businessu, a pokusit se vraha nalákat na sebe ... Některé filmy by neměly mít pokračování. Je mi jasné, že na dvojku (od čehokoliv) stejně lidé zajdou, protože doufají, že nebude tak hrozná, jak obvykle je. S Deuce Bigalowem to je taky tak - zatímco jednička byla relativně vtipná, ve dvojce už aby člověk vtip hledal s lupou, a kromě docela podařených Bigalowových "klientek" si na nic jiného vtipného nevzpomínám. Trojku (jestli do toho Schneider pujde) si už radši nechám ujít... ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

No prečo nie. Ono to vôbec nie je také zlé. Humor, ktorý je plný fekalít a prvoplánových vtípkov, no aspoň sa na nič nehrá a od začiatku dokonca zostáva stupiditou, pri ktorej sa dá náramne pobaviť, teda keď odložím všetku racionalitu. Oproti jednotke tej zábavy bolo čo sa týka frekvencie omnoho viac aj keď najmä pri scéne s hranolkami a zmutovaným potomkom černobyľskej havárie sa mi dvíhal žalúdok. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama