Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu jsem se dobře bavil, ale za opravdu vysokou cenu. U jedničky byli vtipy celkem promyšlené a opravdu dobré, za to zde, když docházel nápad, tak tam dali scénáristé nějakou fekální nehoráznou kravinu, jen aby se divák pořád tlemil, ale právě to mě dost mrzelo a celkově u mě hodnocení propadlo na horší 3***. Scéna s Kočkou je nezapomenutelná. 45 % ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

No prečo nie. Ono to vôbec nie je také zlé. Humor, ktorý je plný fekalít a prvoplánových vtípkov, no aspoň sa na nič nehrá a od začiatku dokonca zostáva stupiditou, pri ktorej sa dá náramne pobaviť, teda keď odložím všetku racionalitu. Oproti jednotke tej zábavy bolo čo sa týka frekvencie omnoho viac aj keď najmä pri scéne s hranolkami a zmutovaným potomkom černobyľskej havárie sa mi dvíhal žalúdok. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

To je teda riadna konina. Zabavil som sa ale dostatocne. Ci uz na dialogoch, alebo na prisernostiach, ktore sa zjavia na obraze. Pobavilo ma aj to aky svet vytvorili okolo muzskych stetiek :-). Na jednotku sa nepamatam, takze netusim ci to bolo podobne uletene - niekedy vsak az privelmi. Mam rad Schneidera a jeho hlupucke filmy, no dnes to napriek vsetkemu pozitivnemu zaklincujem na 3*. ()

LAminator 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film zklamal kvlitních vtipu k zasmání je zde mnohem mín než v 1 a těch horších zase víc :-( vtip stylu ze se někomu kočka zahryzne za koule a on sni pak mlatí o dveře aby se pustila mi příjde až moc ubohý 1* davám za těch pár vtipu co za něco stojí a 2* davám za herce co hráli v prvím filmu. ()

Luke55 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama