Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Nikki (Sienna Miller) maluje pokoj modrou barvou, jde za Alfiem (Jude Law) a má v ruce cigaretu, kterou chce dát Alfiemu do pusy. Jelikož má ale ruce od barvy, chytne ji Alfie za obě zápěstí a je možné si všimnout, že Nikki má cigaretu opět v puse. (fifas2)
  • Počas scény v kvetinárstve (ktorá sa mala natáčať na predmestí Manhattanu a natáčala sa v Liverpoole) je vonkajší záber obchodu. V tomto bode je v okne vidieť odraz niekoľkých malých domov v štýle Regency, ktorý je charakteristický pre britskú architektúru. (Arsenal83)
  • Keď Alfie (Jude Law) ide autom z Manhattanu navštíviť Marlona (Omar Epps) a Lonette (Nia Long), prejde cez Brooklynský most, ktorý vedie na Long Island a nie na sever New Yorku, kde žijú. (Arsenal83)
  • V scéne, keď je Afie (Jude Law) u lekára, si hodinky na jeho zápästí menia svoje miesto – raz sú na ľavej ruke, raz na pravej. (Arsenal83)

Reklama

Reklama