Reklama

Reklama

Píseň lásky samotářky

  • USA A Love Song for Bobby Long (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emotivní drama Píseň lásky samotářky vykresluje příběh tří ztracenců, které svede dohromady úmrtí jazzové zpěvačky Lorraine. Ta po sobě zanechala dospívající dceru Pursy a rozpadající se dům v New Orleans, který léta obývají dva nerozluční přátelé v podobě bývalého profesora literatury Bobbyho Longa a jeho bývalého asistenta Lawsona, který zde údajně čerpá inspiraci pro svůj román. Večně opilí a zhýralí kumpáni nemají v úmyslu opustit svůj domov, proto důvěřivé Pursy zalžou o pozadí dědictví. Nevyzrálá dívka se nakonec rozhodne zůstat v domě své matky na dobu neurčitou se svéráznou dvojicí bohémů, kteří se patrně ze samého zoufalství zamýšlí upít k smrti. Soužití nesourodé trojice přináší odhalení dávných tajemství, která se dlouho utápěla ve zvláštním městě plném neviditelných lidí... Hereckému obsazení vévodí John Travolta jako zhýralý bohém s bolavou duší Bobby Long a tehdy vycházející herecká hvězda Scarlett Johanssonová, která byla nominována na Zlatý Glóbus za ztvárnění dospívající Pursy, která složitě hledá své místo v životě. Ústřední trojici doplňuje Gabriel Macht v roli tápajícího spisovatele Lawsona Pinese. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

..šťastie nahradzuje v živote to, čo mu chýba v dĺžke...aká pravda. Príbeh o ľuďoch, ktorí si vzájomne poskytli šancu. Ona im zmenila životy pretože ich potrebovala a milovala, ako svoju rodinu, ktorú nemala. Oni jej na oplátku dali možnosť študovať, rásť a vstúpiť do života o ktorom sa jej ani nesnívalo. Dvaja alkoholici bez cieľa a samotárske, protivné dievčisko, vytvorili láskyplnú rodinu a navzájom urobili šťastným jeden druhého. A srdce je osamelý lovec:) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Nepochybně největší a nejdokonalejší part Johnyho Travolty v jeho hereckém životě. Scarlett ještě mladá, nezkažená Hollywoodem, obyčejná holka hledající kořeny, chytající se stébla. Atmosféra New Orleans, dobrá muzika a divní týpci. Skvělý film, který světe div se, vůbec vznikl, protože vlastně na první pohled není o ničem. Jen o třech ztroskotancích na břehu řeky. Perfektní. 90% ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Výtečně obsazený komorní snímek, který mě okouzlil svou křehkou a smutnou krásou. Scarlett je tradičně báječná a snad ještě lepší je John Travolta, který už léta neměl takhle dobrou roli. Jeho bývalého profesora angličtiny, který se topí ve smutku a alkoholu mu opravdu uvěříte. Malý film, který by bylo škoda opomenout. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Prijemny filmik... sice kazdy uz od zacatku vi, jak to dopadne, ale stejne se na to hezky kouka. Mile obsazeni je jen plus. Zvlast nadherna Scarlett tu srsi talentem. Atmosfera na vas dycha ze vsech stran... a rozhodne nejlepsi je "Me too" "Me too" :). Dalsi bodiky si u me ziskali pisnickou od Trespassers William (scena s knihou na nadrazi). ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě nevzal. Byl jsem utahanej a usínal u něj, ale stejně bych si ho asi ani víc neužil. Zajímavý to bylo, ale Travoltova postava mě tam pořád strašně štvala. Scarlett Hohansson na něj dokonce vždy reagovala stejně ve filmu, jako já v pokoji, ale stejně mě to nebavilo. ísničky ale skvělý a když zpíval Travolta, tak jsem si to užíval asi nejvíc. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Snímka vznikla podľa knižky Ronalda Everetta Cappsa. (tron)

Reklama

Reklama