Reklama

Reklama

Slepičí úlet: Zrození nuget

  • Velká Británie Chicken Run: Dawn of the Nugget (více)
Trailer 1

VOD (1)

Hejno neohrožených slepic spojí síly, aby zachránilo svoje drůbeží soukmenovce před další hrozbou. Tentokrát se něco děsivého chystá na sousední farmě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (68)

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Skoro čtvrt století muselo uplynout, abychom se dočkali dalšího dobrodružství z nacistické drůbežárny. Zatímco jednička byla plastelínovým remakem Velkého útěku, tady se jde ve stopách Mission: Impossible a opeřenci se vydávají na záchrannou misi do slepičího Alcatrazu. A to i přesto, že si po předchozích událostech žijí spokojeně ve svém vlastním ráji, Rockyho kuřecí dcera se dobrovolně vydá na pohádkovou farmu, kde však postupně zjišťuje, že vše není tak růžové, jak se zprvu zdálo… slepice jedna, hlavně nepanikařit a neztrácet hlavu. Kvalitě prvního Kurníkového úprku se to sice nevyrovná, ale ostudu mu tohle velkolepější pokračování rozhodně v žádném případě nedělá a obsahuje spoustu vydařených momentů, kterým vévodí parádní průnik do střežené farmy (oční skener je bomba). Kéž by měl Netflix takové štěstí i u většiny svých hraných filmů. ■ AnanAss‘s Score: 7/10 ■ ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl pořádnej vodpal! Pozorní cinefilové dostanou pekelnou nálož popkulturních scén, odkazujících na ty největší filmové fláky uplynulých čtyř dekád - Mission: Impossible, Pán prstenů, Terminátor 2: Den zúčtování, Jurský park, to je jen zlomek toho, co na vás v téhle geniálně zábavné animované jízdě čeká. Témata svobody, poznávání světa a dospívání, použité rejžou Samem Fellem, k příběhu perfektně sedí a já si dvojku Slepic nadmíru užil a královsky se u ní bavil. Velké doporučení všem. Čtyři hvězdy. 👍 (20.01.2024) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Animák mého dětství, co v okolí moc lidí neznalo, ožívá po skoro 24 letech v pokračování, které ale bohužel padlo do rukou studiu, kašlajícímu na propracovanost a spíše směřujícímu na rychlý výdělek za co nejmenší úsilí. To je na návratu slepic dost znát a díky tomu jde o prachobyčejnou rychlokvašku, která i přes silné renomé kvalitní jedničky snadno zapadne mezi (polo)zapomenuté animáky letošního roku. [viděno na Netflixu 17.12.2023] ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě, což není asi hodnocení, které by odpovídalo většině filmů ze stejného studia. Každopádně jsem se tu a tam bavil, ale řachanda to není a na první díl dost ztrácí. Postavy z minula jsou pořád sympatické, ty nové pouze navíc a zbytečné včetně dvou mladých hrdinek, které se v podstatě objeví jen na začátku a pak už se s nimi nic po celou dobu nestane. Škoda, čekal jsem trochu víc ostřejšího humoru, ale vydalo se to směrem klasického animáku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Ač mám rád Aardmanovky, tak Slepičí úlet se mi tehdy moc nelíbil. Dvojka je o něco lepší, dějově letí prakticky neustále kupředu a humor celkem funguje, nicméně primárně ho ocení spíš menší diváci. Dospělí se sice nudit nebudou, ale že by jim druhý úlet nabídl nějakou extra přidanou hodnotu se říct nedá…60% ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama