Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

lamps 

všechny recenze uživatele

I přes přítomnost krásné Lopez se bohužel nedá mluvit ani o oddechové, ničím urážející guilty pleasure. Tohle je spíše uječená a ve své naivitě nesympatická guilty stupid comedy, kterou kromě několika úsměvných momentů zdobí opravdu jen přirozená krása hlavní herečky. Nemluvě pak o její vtipné snaze o seriózní herectví... 45% ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Jako tzv. odpočinkový film, u kterého si nemusím namáhat hlavu, je to relativně slušné. Jen Jane Fonda asi ztratila rozum, když kývla na takto podprůměrnou roli, která není hodná její herecké velikosti. Celá zápletka mezi Jane a Jennifer je dost realistická (boj o syna, celkem běžné téma každodenního života), občas lze objevit i vtipné scény. Nepohoršuje, ale na druhou stranu ani duši neladí.. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický snímek o situaci poněkud nezvyklé, přesto reálné a životní. Jane Fonda tu zahrála úspěšnou televizní hvězdu se svojí show, která psychicky neunese její výměnu za mladou a skončí na psychiatrii. Po návratu se před jejíma očima zasnoubí syn a pro ni se hroutí svět. Představa, že by byla svatba a synáčka ztratila je nepředstavitelná a tak se tomu snaží všemožně zabránit. Sympatická Jennifer Lopez a pohledný Michael Vartan je na pohled příjemná dvojice, k sobě se absolutně hodící. Jennifer je opět svá a přirozená, a upřímně její postavě, kterou zahrála obdivuhodně, jsem obdivoval pevné nervy a výdrž nad ztřeštěností a útoky své budoucí tchyně. Jane Fonda neměla zrovna lehkou roli. Zahrát takovou potvoru plnou nejrůznější výrazů a emocí je doslova výzva. Ale poprala se s tím velice bravurně. Její trapnost je tak opravdová, že si mnozí myslí, že je to hereččin omyl a neprofesionalita. Tak tomu se říká herectví. A díky tomu je humor krapet těžkopádný, takže zábavy si tu divák moc neužije, i když komediálních situací je tu spousty. Fackovací scéna mezi tchyní a 'nevěstou' se jen tak nevidí. A tak si snímek bude složitě hledat spokojeného diváka, což je na jednu stránku zase škoda. Svoje osobní kouzlo má a určitě stojí za shlédnutí. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

musím dát aspoň slabší 3 hvědičky, i když je to tak ztřeštěná a blbá komedie. V televizi to bylo asi to nejlepší a docela jsem se bavil. Hlavně ta tchýně byla opravdu monstrum, ale Jane Fondová ji dobře zahrála. Prostě popkornová úchylná zábava, když už opravdu nic lepšího není. Hlavně že to nebylo sprosté. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tchýně obecně nejsou příliš populární. A jde především o vztah muž-tchýně. Zde je to naopak - vzah žena-tchýně. A právě o tom je celý film. A to je vlastně všechno ... Na jedno podívání celkem dobré, ale bez neotřelých nápadů. Herecké výkony se pohybují okolo průměru. Jane Fondová je ve svém věku stále šarmantní dáma. To se musí uznat ... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama