Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (161)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tento na první pohled nevýrazný snímek tu opravdu moc velké ovace nesklidil. Je sice pravda, že když se člověk nad tím zamyslí, tak Strašpytlík na vyšší hodnocení opravdu nemá, ale na druhou stranu mi něco ve mě říká, že si zaslouží pozornosti. Mě osobně nejvíc dostalo silně frustrované prase (jehož podobnost s frustrovaným kryserčákem Scratem mě k tomu snímku přitáhla ještě víc), díky němuž jsem se fakt nasmál - 65%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už dosť! S animovanými 3D filmami si dám na nejaký čas pokoj. Toto odvetvie filmového priemyslu má výrazne klesajúcu tendenciu, za to však neuveriteľne rastúcu produkciu. Svet dnes zaplavujú nezmysly ako je napríklad aj "Strašpytlík". Plytký, nezáživný, nezábavný príbeh o nesympatickom kurčati s hydrocefalickou hlavou a nudnými hláškami. Až som sa čudoval, že to pochádza zo štúdií Walta Disneya. Úplne bez úrovne. * ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík je příjemná podívaná. Příběh je o kuřátku, které ve městě způsobilo velkou pohromu tím, že si myslelo, že padá obloha. Všichni na něj zanevřeli, i otec. Ale jen do té doby, než se mu podařilo v basebalovém mužstvu dát 'houmran'. Strašpytlík je samozřejmě obklopen partou kamarádů a ty opravdu stojí za to; ošklivá Kačka pihatá, vypasený pašík Mrně a už vůbec nemluvím o nejlepší postavě filmu, rybě Rybízovi, který má v tom přenosném akváriu rozhodně něco jiného, než jen čistou vodu. Správná blbůstka tento kousek. - "I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha." ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Uvidia, čo je to biele bravčové!“ Hoci zdanlivo plné nápadov („Možno to dajú rovno na video.“, King Kong, „Trafte kura“, tatko s poklopom od smetiaku, „Vraví, že je Skywalkerov otec?“, Lolipop), v skutočnosti skôr hysterické, ako sympatické, zopár „dojemných“ pesničiek otravuje a vizuálna stránka ma nebavila. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík a Mamma Mia! spolu sice nemají vůbec nic společného, ale na mě působily vcelku podobně: mizerný celkový dojem (nutno dodat, že u Chicken Little byl přece jenom mizernější) s pár světlými body (tady to byli asi jedním-slovem-mluvící dikobraz a díky-bohu-nemluvící ryba). Což ve výsledku dává pro mě ohavně animovaný animák ve zmateném nic moc příběhu a se stereotypními "hrdiny". Co se opeřenců týče, vítězí u mě Queer Duck! ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Když sedí strašpytlík na střeše, je záběr zepředu a sedí blízko výstupku. Následně je záběr zezadu a strašpytlík je najednou na druhé straně. (Patrik256)
  • Ve scéně u semaforu, ve které Strašpytlík šlápne do žvýkačky, je nejdříve pohled na přechod zezhora - nikde ale žádná žvýkačka není. Nemohl tedy do žvýkačky šlápnout. (Patrik256)
  • Ron J. Friedman prišel do Disneyho velkovýrobny na kreslené filmy jako ostřílený scénárista. Mél za sebou neskutečné množství TV sérií, např. Charlieho andílci, Dukes of Hazard nebo Iron Man a pak se v kinech objevil také jejich animák Brother Bear. (imro)

Reklama

Reklama