Reklama

Reklama

Příběh, který vypráví sama autorka seriálu a v němž nechybí láska, vášeň, nenávist, zrada a spiknutí, pojednává o osudu mladé dívky, která se zamiluje do lékaře a je už velmi nemocná. Její otec lékaře přemluví, aby se s jeho dcerou oženil. Dívenka otěhotní, ale záhy po porodu zemře. Když má ale její ovdovělý manžel smrtelnou nehodu, jejich dcera zůstane sama. Nevlastní matka zemřelé dívky má své plány a tak se novorozeněte zbaví pomocí svého sluhy, který je odnese ke kočovným cikánům. Uběhne mnoho let, než se cikáni s cirkusem vrátí zpět. Z novorozence vyroste krásná dívka jménem Kassandra. Po vystoupení v cirkuse se Kassandra zamiluje do bohatého mladíka Luise Davida, ale co Kassandra netuší je, že muž, kterého miluje, má identické dvojče, kterému nevadí ani vražda. (vilusinska)

(více)

Recenze (86)

alouch odpad!

všechny recenze uživatele

ještě horší než Esmeralda! je to už dlouho co jsem Kassandru viděla, ale nemůžu zapomenout jak tam všichni pořád vzdychali a hekali a plakali a lomili rukama a ječeli na sebe! kdyby tam nebyly tady tyto pazvuky, tak by si pár lidí mohlo všimnout, že to má celkem zajímavou zápletku narozdíl od dalších "úúúžasných" telenovel...ble!!!! ()

Fill16 

všechny recenze uživatele

Přátelé, bijte mě mučte mě, ale je to daleko lepší než nějaká smaragdová Esmeralda. Děj tam nějakej byl, bylo místy i napínavé a hlášku: ,,Kéž by sis zlomila pravou nohu" si budu pamatovat pořád :-) Velká nevýhoda tohoto díla - šíleně technicky zpracované, šílená hudba, a šíleně natahované... Udělejte celovečerák a možná půjdu vejš..:-D ()

Reklama

HaninaHope79 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi hodnotí, když jsem neviděla všechny díly od začátku až do konce, ale většinu dílů jsem viděla. Chyběl snad jen ten začátek, ale asi se tam nedělo nic tak důležitého, jak jsem později pochopila. Řekla bych že se telenovela začíná pořádně rozjíždět až tak cca kolem 50. dílu. Když zabijou Ignacia identické dvojče, bratra Luise Davida a Kassandra o ničem zase netušila, že jsou dva. No jinak mi přijde, že Luis David a Kassandra jsou víc od sebe než spolu, i když se milují. Málo milostných scén a to nejen mezi hlavními herci... což jako je celkem nuda, když se tam jinak dějí samé špatné, zlé věci a oni dva ani nedrží spolu. A když už spolu jsou, musíte si na to počkat kdo ví kolik dílů. Zbytečně až mooc to natahujou. No jinak jsou tam celkem dobré zápletky k rozluštění. Skvělý trojúhelník mezi Ofelií, Robertem a Chemou. Neměla jsem moc ráda Lilii Rosu, dceru Ofelie a Roberta. Chema byla kamarádka Ofelie a zamilovala se do jejího muže Roberta, aniž by o tom něco tušila. Když to pak prasklo, Ofelie najednou zničehonic onemocní a umírá. Bylo mi jí fakt líto. Neboť ve snaze Ofelii ulehčit od bolesti, trápení a všech problémů co se nahromadily, všichni jí začali lhát, že je vše v pořádku a nic se neděje. Ani jí neřeknou pravdu co jí ve skutečnosti je, že je nemocná a umírá. Fakt hnus, zvlášť když to omlouvají milosrdnou lží. Lilie Rosa nakonec překvapila tím, koho si vzala za muže. Vyzdvihnout musím Randúa, ten má tady moc pěknou roli zachránce a černého stínu, kterého se každý bojí. Celkem dobře jsem se vždy bavila nad Dorindinou hláškou : Velký Bůh OSTEBE nebo že vše je napsáno ve velké knize osudu. Co se týče hudby a úvodní znělky je úžasná, i Kassandřin krátký románek se zpěvákem Juanem Ramonem, aby Luis David cítil bolest, že Kassandru nemůže mít, což je pomsta Kassandry, která jí zase až tak úplně nevyjde. Pro další postavy už mi tolik slov nezbývá. Neměla jsem je moc ráda a za zmínku moc nestojí. Pokud se někde najdou všechny díly telenovely od začátku až do konce, v českém dabingu a dobré kvalitě, ráda se podívám znovu. ()

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, Odpad, Odpad. Kdy už konečně dáte pokoj. Argentina, Venezuela, Mexico, Kolumbie a já nevim co ještě. Možná naši důchodci aspoň otevřou atlas, aby zjistili kde ta země leží. Aby viděli, kde se to tak pěkně žije, neboť to jsou příběhy určitě ze života. Psali to přeci v tom programu. Že jo paní? ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Díky prázdninám u babičky jsem měl to "štěstí", že jsem mohl shlédnout několik závěrečných epizod tohoto ehm díla. Řekl bych to takhle: posledních zhruba 10 dílů bylo důležitých a chvílemi měly i spád, navíc v nich shrnuli i události s předchozích 140 epizod, takže si říkám co tam vlastně celou dobu dělali :-). Jedna hvězda za pohlednou hlavní hrdinku. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Jedno z hudebních témat bylo převzato z československého seriálu Sanitka (od r. 1984). (L_O_U_S)
  • Venezuelská telenovela Kassandra se stala zahraničně velmi úspěšnou, o čemž svědčí i její zápis do Guinnessovy knihy rekordů, kde je uvedena jako španělský (španělsky mluvený) TV seriál vysílaný v největším počtu zemí (128). (Lukaaasek)

Reklama

Reklama