Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller, jakožto profesionální analyzátor rizik a analízátor zadku Bosse Baldwina, může v tuctové romantické komedii zkalkulovat pravděpodobnost vašeho smíchu z následujících momentů: P.S.Hoffman Superstar 1,75:1, analyzátor vlhkosti turistek Hank Azaria 2,25:1, slepá fretka vrážející do zdi 6,5:1, Ben vlhčící si pleť upoceným trupem chlupatého basketbalisty 7:1, syndrom dráždivého střeva a jeho audio následky po etnickém jídle 12:1. Průměrný bžunda faktor Hamburgova filmu tak činí 5,9:1, což dle mezinárodních tabulek znamená, že to s Polly máte risknout maximálně jednou.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prostá průměrná komedie s hercem, od kterého bych to asi málo kdy čekal. Ale i to se stává. Ben Stiller je herec, kterého mám vcelku rád. Jeho filmy většinou jsou po vztahové stránce dost destruktivní. A obstojně je to i ve filmu Riskni to s Polly. Docela příjemně se na to kouká, tedy pokud se chcete párkrát pousmát a jinak sledovat vztahy, vztahy, vztahy. Jennifer Aniston na tom není jinak. Když už nějaký film, tak hlavně s komediálními, citově zaručenými chvilkami, které ne že by byly špatné, ale jsou prostě velice průměrné. A přitom se k sobě docela hodí. Jediný, co mě dokázalo vytočit, tak to, že si tvůrci vzali námět z jedné epizody seriálu Přátel a to ten, když si Ben Stiller dělá seznam pozitiv a negativ a nedokáže si vybrat mezi dvěma paničkama. No co, na komedii je to příliš průměrné a vtípky také nehířící i když je vidět, že se snaží. Bohužel zdá se mi, že marně. --- Co ta modřina? - Dobrý, akorát trochu bolí - Kdo by čekal, že se po tobě budou procházet komodští draci. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Komedií bych to zrovna nenazýval, spíše takový klasický romantický film. Každopádně pár momentů, kdy jsem se zasmál tam bylo. Vesměs u průpovídek Aleca Baldwina, to byl fakt pěknej ďábel. Jinak nic moc, taková klasika, kterou jsme už viděli x-krát. Chtělo to více vtipů a mohlo být lépe. Takhle opravdu jen průměr. Howgh! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když je člověk druhej den zničenej po pořádným mejdanu, nepotřebuje zrovna léčit kocovinu u přechytřelýho filmu. Tenhle tak akorát odpovídá. Neklade přílišné nároky, místy je i blbej, Jennifer Aniston je ovšem zjev na kterej se v tomhle filmu dobře dívá, a tak se dá té nedokonalosti lecos odpustit. Nicméně dialogy, to je něco, co tomuhle filmu opravdu chybí. Mohlo by to bejt daleko lepší, ale na tu nědělní kocovinku to naštěstí stačí...60% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)

Reklama

Reklama