Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Falko 

všechny recenze uživatele

Mozno to nepatri medzi tie najuspesnejsie komedie s Benom Stillerom, ale ja som sa bavil a nevidim dovod, preco by som mal dat len 3 hviezdicky. Proste vidim Bena Stillera a musim sa smiat, pretoze je to vecny smoliar... 24.11.2009 ______ Ben Stiller - (Reuben Feffer) +++ Jennifer Aniston - (Polly Prince) +++ Philip Seymour Hoffman - (Sandy Lyle) +++ Alec Baldwin - (Stan Indursky) +++ Debra Messing - (Lisa Kramer) +++ Hank Azaria - (Claude) +++ Bryan Brown - (Leland Van Lew) +++ Jsu Garcia - (Javier) +++ Produkcia: Danny DeVito +++ Hudba: Theodore Shapiro +++ ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

Reklama

fishki 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to tým čím-ďalej-lepším Benom, či sympatickou Jennifer, či tou super fungujúcou chémiou medzi nimi, či Seymourom a jeho super výkonom snáď v každej scéne (hlavne basket, divadlo a koniec), či geniálnym Azariom s geniálnym prízvukom,....možno slepou fredkou, tými nechutnosťami, ktoré na filme (áno, ešte stále mám 16 :o) ) vyhľadávam....A možno tým, že je to tak výborne zamiešanej do romantickej hodinu a pol trvajúcej komédie bez zbytočných ponaučení. A práve TO mi nedovolí siahnuť na priemer. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie o tom jestli si vybrat holku co nás podvede se svalnatým potápěčem na líbankách nebo raději randit s Jennifer Aniston. Samozřejmě je lepší Jennifer. Kdo mi ale v tomto filmu opět neunikl byl skvělý P.S. Hoffman. Jak to ten herec prostě dělá že dokáže své postavy neuvěřitelně zvyditelnit ať už hraje v čemkoliv. Jako další skvělá volba se zde ukazuje Alec Baldwin. Jinak komedie je to koukatelná, snad jen si tvůrci mohli odpustit některé ty fekální výlevy. Chudák Ben Stiller. 50% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Varovnou statistikou vybavený sucharský pojišťovák Bena Stillera a kosmopolitní ze dne na den žijící holčina Jennifer Aniston se k sobě jako x-tá totálně se nehodící dvojice nakonec hodili. Čekala jsem něco v duchu trapného Božského Bruce, ale ti dva, na které je příjemný pohled i v civilu, mě mile překvapili. .......A taky postava Bryana Browna a Hoffmanův "Ježíš". ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)

Reklama

Reklama