Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Falko 

všechny recenze uživatele

Mozno to nepatri medzi tie najuspesnejsie komedie s Benom Stillerom, ale ja som sa bavil a nevidim dovod, preco by som mal dat len 3 hviezdicky. Proste vidim Bena Stillera a musim sa smiat, pretoze je to vecny smoliar... 24.11.2009 ______ Ben Stiller - (Reuben Feffer) +++ Jennifer Aniston - (Polly Prince) +++ Philip Seymour Hoffman - (Sandy Lyle) +++ Alec Baldwin - (Stan Indursky) +++ Debra Messing - (Lisa Kramer) +++ Hank Azaria - (Claude) +++ Bryan Brown - (Leland Van Lew) +++ Jsu Garcia - (Javier) +++ Produkcia: Danny DeVito +++ Hudba: Theodore Shapiro +++ ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase jednou naběhl. Naprostá scénáristická bezradnost, je Along Came Polly, ale NAPROSTÁ. Však ani ty vodpornosti nenesou byť jen náznak originality, nápadu. A co se tý "nekomediální" složky týče (což je vlastně veškerej materiál, kdybych to měl brát doslova), ta se dá ideálně shrnout roztomilou výmluvou Lisy: "It just ... it happened". Jo, ono se to prostě nějak vlažně odvíjelo - a mně bylo všecko jedno. Azaria a Jen potom sice působili jako vítanej rozptyl, ovšem ani oni tenhle kousek nezvládli posunout přinejmenšim do průměru žánru. ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

stillerovky jsou sazkou na jistotu. pokud vam ke spokojenosti staci standartni (tzn. velka) porce humoru, standartni (tzn. pohodovy) pribeh a standartni (tzn. vetsi nez obvykle) pocet hereckych hvezd, budete v pohode. me to staci. muzu se tady sice rozepisovat, ze pokud zrovna nekoho nemusim, tak je to jennifer aniston, jaka ze je debra messing kocka a o neuveritelne zabavne kreaci p.s.hoffmana, ale neudelam to. 2 slova - standartni stillerovka. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia, v ktorej chýbalo zvracanie ( bolo len spomínané ) .... Prečo ? Lebo tam bolo prdenie, grganie, súlož, škrabanie vajec a k "dokonalosti" mu chýbali len tie zvratky .... Fakte je ten, že som šťal od smiechu pri športových kreáciách PS Hoffmana a ulietaval som na francúzskej výslovnosti Hanka Azariu .... Nudíte sa doma ? Nemáte prebudené mozgové bunky na rozmýšľanie ? Pustite si ten film ....!!! ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to tým čím-ďalej-lepším Benom, či sympatickou Jennifer, či tou super fungujúcou chémiou medzi nimi, či Seymourom a jeho super výkonom snáď v každej scéne (hlavne basket, divadlo a koniec), či geniálnym Azariom s geniálnym prízvukom,....možno slepou fredkou, tými nechutnosťami, ktoré na filme (áno, ešte stále mám 16 :o) ) vyhľadávam....A možno tým, že je to tak výborne zamiešanej do romantickej hodinu a pol trvajúcej komédie bez zbytočných ponaučení. A práve TO mi nedovolí siahnuť na priemer. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)

Reklama

Reklama