Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Bauer 

všechny recenze uživatele

V této romantické komedii neměl v žádném případě Ben Stiller hrát, protože to sraží jeho úroveň. Je to především komik a měl by nás bavit ale v tomto flmu nic takového nedělá. Působil na mně velice bezmocně a uboze. To, že v tom hrála hvězda " Přátel " Jennifer Aniston se dá celkem i pochopit. A jak byla jakovždy krásná! Já jsem se smál minimálně a když už jsem se smál tak to především díky herci, jehož jméno je Philip Seymour Hoffam, protože ty jeho hlášky ( bláto na hřišti ) a ty jeho vtipné scény ( hrání basketballu, bláto na hřišti...) byli hodně vtipné a nebýt jeho, tak by to byl obyčejný romantický film bez špetky humoru. No, až se mi tohle dostane někdy do rukou znovu tak vím, že se na to znovu určitě nepodívám!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Analyzuji životní rizika. Bát se je má práce." Reuben je opatrnej. Jako já. Asi proto mi připadá trochu nudnej. Ale kolem něj to žije naprosto báječně. Nejvíc mi nandával kámoš baskeťák Sandy, jehož "a do díry" mě dostávalo naprosto spolehlivě. Pak je tu nepojistitelnej magnát Leland, nudistickej potápěč Claude nebo zmatenej fretkáč Rudolph a ti byli prostě dokonalí. A nakonec jsem si nechal živel zvanej Polly. S tou by bylo radost riskovat, ale obávám se, že se na ni stojí dlouhá fronta. Takže než na mě dojde řada, tak si to rozdám na jachtě s Lisou v ploutvích a pokusím se vydejchat zjištění, co znamená rčení - mít bahno na hřišti. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ťažko ešte povedať niečo nové, keď tu v komentároch vidím takmer rovnaké názory ako je ten môj. Dobre som sa pobavila, niektoré scény by som síce s kľudným svedomím oželela (záchodové potiaže), ale nevtieravý humor toho zvyšku je naozaj očarujúci. Ľudské vlastnosti, sparodované sympatickým a humorným spôsobom poháňajú film k lepšej pozerateľnosti, než je priemer romantických komédií v mojom prípade a k tomu ostatne enormne prispievajú najmä vedľajšie postavy. Že sa stretli také mená ako Philip Seymour Hoffman, Alec Baldwin, Bryan Brown a Hank Azaria v komických rolách, to je hotová lahôdka. Bez nich by Riskni to s Polly bolo o ničom... 3,5* ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když je člověk druhej den zničenej po pořádným mejdanu, nepotřebuje zrovna léčit kocovinu u přechytřelýho filmu. Tenhle tak akorát odpovídá. Neklade přílišné nároky, místy je i blbej, Jennifer Aniston je ovšem zjev na kterej se v tomhle filmu dobře dívá, a tak se dá té nedokonalosti lecos odpustit. Nicméně dialogy, to je něco, co tomuhle filmu opravdu chybí. Mohlo by to bejt daleko lepší, ale na tu nědělní kocovinku to naštěstí stačí...60% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie se sympatickými herci v hlavních rolí. Neříkám to často, ale myslím si, že by filmu prospěla delší stopáž z důvodu většího seznámení s postavami. Během těch 90 minut jsem si k Reubenovi ani Polly nedokázal vytvořit takoví vztah, abych jim výrazněji fandil. Filmu také chybí větší počet vtipných scén a hlášek. Riskni to s Polly je oddechová záležitost, kterou tvůrci vymysleli přes během oběda. I tak se jedná o film u kterého se nudit nebudete a pobaví vás. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)
  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)

Reklama

Reklama