Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Podle shlédnutých snímků posledních dní, zřejmně nemám šťastnou ruku na to, abych vybral ten lepší kousek, který by mi alespoň spravil náladu. Na prstech jedné ruky po nehodě z pilou, bych spočítal filmy u kterých jsem se opravdu bavil a odlechčil nervovým kolapsům kterým v posledních dnech čelím ( hlavně pracovně ) Nevím, možná za to ten film ani tak nemůže, ale mně to prostě nebavilo a sposta " komických " situací mně spíš nasírala než aby pobavila. Takže za 2 háčky na ryby. Ben Stiller a Jennifer Aniston, mi k sobě vůbec nepasovaly. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller, jakožto profesionální analyzátor rizik a analízátor zadku Bosse Baldwina, může v tuctové romantické komedii zkalkulovat pravděpodobnost vašeho smíchu z následujících momentů: P.S.Hoffman Superstar 1,75:1, analyzátor vlhkosti turistek Hank Azaria 2,25:1, slepá fretka vrážející do zdi 6,5:1, Ben vlhčící si pleť upoceným trupem chlupatého basketbalisty 7:1, syndrom dráždivého střeva a jeho audio následky po etnickém jídle 12:1. Průměrný bžunda faktor Hamburgova filmu tak činí 5,9:1, což dle mezinárodních tabulek znamená, že to s Polly máte risknout maximálně jednou.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prostá průměrná komedie s hercem, od kterého bych to asi málo kdy čekal. Ale i to se stává. Ben Stiller je herec, kterého mám vcelku rád. Jeho filmy většinou jsou po vztahové stránce dost destruktivní. A obstojně je to i ve filmu Riskni to s Polly. Docela příjemně se na to kouká, tedy pokud se chcete párkrát pousmát a jinak sledovat vztahy, vztahy, vztahy. Jennifer Aniston na tom není jinak. Když už nějaký film, tak hlavně s komediálními, citově zaručenými chvilkami, které ne že by byly špatné, ale jsou prostě velice průměrné. A přitom se k sobě docela hodí. Jediný, co mě dokázalo vytočit, tak to, že si tvůrci vzali námět z jedné epizody seriálu Přátel a to ten, když si Ben Stiller dělá seznam pozitiv a negativ a nedokáže si vybrat mezi dvěma paničkama. No co, na komedii je to příliš průměrné a vtípky také nehířící i když je vidět, že se snaží. Bohužel zdá se mi, že marně. --- Co ta modřina? - Dobrý, akorát trochu bolí - Kdo by čekal, že se po tobě budou procházet komodští draci. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Teda podle traileru jsem cekal vetsi jizdu. Jasne, ma to svoje spickovy vtipny momenty, ale jinak je to vicemene prijemna, ale nicim vybocujici romanticka komedie, kterejch se kazdej rok urodi spousta. Nicmene Stiller a Aniston jsou prijemna dvojka a Hoffman ve vedlejsi roli je spravnej dobytkar. Lepsi 3*. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já to s Polly risknul, a nevyplatilo se! Jen další zástupce velmi primitivní americké romantické komedie, která navíc v sobě neobsahuje nic inovativního a zcela zbytečně a účelově mnohdy upadá do hrubozrnnosti. Hlavní herecká dvojice celkem v pořádku. Přestože jsem Jennifer Aniston nikdy nijak nemusel, zde mi nevadila, navíc umí nejednou diváka "rozpálit". ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)
  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)

Reklama

Reklama