Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alibi na vodě navazuje postavami kriminalistů Tůmy a Líbala na předchozí dva filmy režiséra Vladimíra Čecha 105% alibi a Kde alibi nestačí, v nichž alibi podezřelých hrálo hlavní roli. Děj třetího záhadného případu je zasazen do atraktivního prostředí filmařů a manekýnek. Režisér Konrád chce natočit pátrání policistů v novém kriminálním filmu experimentální dokumentární metodou. Na opuštěném hausbótu na přehradě nechá „zmizet“ svou hrdinku a tajně natáčí práci policie. Pokus však skončí tragicky, dívka je skutečně zavražděna. Všichni podezřelí mají alibi, zde doslova „na vodě“. Řešení případu je však velmi vtipné a originální. Kromě Karla Högera a Josefa Beka v rolích vyšetřovatelů se ve filmu setkáme i s Oldřichem Novým v roli fotoreportéra, Otomarem Krejčou jako režisérem Konrádem, dále s Jaroslavem Vojtou, Svatoplukem Benešem a Josefem Beyvlem. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Gmisiycs

Gmisiycs (hodnocení, recenze)

Detektivky jsou obecně nudné, vždy víme, kdo vyhraje. Něco je na tomto kousku lepšího, ale co to je, to nevím. Má žena možná ano. Ta tento film miluje. Za sebe dávám dvě hvězdičky, přičemž přemýšlím, proč to vlastně dělám...

Pitomec

Pitomec (hodnocení, recenze)

Kdy už ten film konečně nějaká TV stanice odvysílá jak byl natočen, tj. ve formátu 2,35:1 a přestanou to prznit tím odporným Pan&Scan ořezem?

Reklama

Reklama