Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

atmen 

všechny recenze uživatele

Málokdy něco kritizuji nad únostný rámec, vždy nejdříve vidím tu práci, kterou si tvůrci s tím kterým filmem dají. Ale zde musím udělat vyjímku. Je mi záhadou, proč se tato zfilmovaná hrůza těší takové oblibě, že jí rok co rok několikrát v tv reprízují. Koukat na zženštilého A. Schwarzeneggera z těhotenským bříškem je vstupní brána k mé šílenosti... Nevím proč, ale myslím si, že kdyby měl Arnold jako Dutch z filmu Predátor před sebou sebe samého jako "Juniora" a filmového predátora, tak nehledí na své zdraví a sejme Juniora a sepne ruce k nebi a řekne zaplaťpánbůh... ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6.5/10] Príjemná a dobrá komédia s Arnoldom v hlavne úlohe. Popri akčných úlohách vyskúšal aj niečo iné a aj ked´ to niekomu nesedí, mne sa to páčilo. Dobre mu tu sekunduje Danny DeVito. Film sa nesie v takej dobrej rodinnej atmosfére, čo sa humoru týka tak niesú tu úplne výrazne smiešne scény ale po celý čas sa nato príjemne pozerá a pobaví to, pričom ani netreba výrazný humor. Dávam dobré tri hviezdičky. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Asi jen ze soucitu k Arnoldovi...když pominu absolutně hloupou zápletku, tak těhotný muž nikdy nebude roztomilý jako těhotná žena. A asi nejen pro muže...nevím, jestli ženy cítí nějaké zadostiučinění, když koukají, jak Arnold paroduje jejich problémy, starosti i slasti, provázející těhotenství. Zde se podle mě tvůrci mýlili. ()

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevim, proč jsem tento film zapomněl ohodnotit, tak to dodatečně udělám teď. Ač už je to poměrně dávno, co jsem jej viděl, ještě teď mám v živé paměti, jak se - pochopitelně příšerně nasírací - Arnold svěřuje se svými ženskými problémy i jak se z něj skoro stává citlivá žena a - co Bůh nechtěl - dokonce si pamatuji i scénu Arnoldova porodu. Vážení dámy a pánové, je mi opravdu líto, ale nemohu jinak. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vidět těhotnýho Arnýho je docela Hardcore a ať si to každej přebere jak chce, ale zas tak špatný to taky není, v rámci možností, když se člověk snaží zapomenout na Terminátora, tak je to docela i zábavné. Prostě na komedii Schwarzenegger moc není a vždy ho vidím minimálně s brokovnicí a ne s kočárkem, ale odpad Junior taky není, je o mnoho horších filmů s vyšším hodnocením. 35 % ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Kampus ve filmu je nazvaný "Leland University". Natáčelo se ale na univerzitě v Berkeley, jejímž sportovním rivalem je univerzita Stanford v Pablo Alto (obojí v Kalifornii), pojmenovaná po Lelandu Standfordovi. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama