Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

monolog 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, myslel jsem, že tohle je jedna z těch oblíbenějších Arnieho komedií. Mně se teda vždycky dost líbila. Rozehraná dost absurdní zápletka navíc v souvislosti s akční hvězdou první třídy, to jsem považoval už za první vtípek a tahák pro lidi. Navíc ani příběh, přestože se od klasických klišé z jiných snímků tohoto typu moc neliší, není vůbec marnej a nejenže se člověk pobaví, ale párkrát i usměje (mimino s Arnieho hlavou je dokonalý, nebo když se Pam Reed dozví, že arnie je těhotný a DeVitův výraz v té chvíli - doslova otcovskej). Emma Thompson je opravdu úžasná jako nepohyblivá doktorka-kopyto a opravdu dlouho mi trvalo, než jsem uvěřil, že to opravdu jen hraje. No a vidět Arnolda, jak rodí a je převlečenej za ženskou, jak do háje opravdu hraje, tak to se nedaří každej den. A myslím, že tu je taky dost poznat ruka týmu, kterej dělal třeba dvojčata aj. atmosférou mi je to totiž dost připomíná. Co se mě týká, tak je to opravdu dobrá komedie, na jakou se vždycky rád podívám. Jindy Zvyšuju hodnocení a to i přesto, že je tam spousta faktických hovadin, který jsem si při psaní komentu neuvědomil. Ale film se mi líbí a tak to je. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Asi ten nejbláznivější film komediálního tvůrce Ivana Reitmana, jehož tvorbu mám velmi rád. Dnes mi tohle šílené dílko nepřijde tak špatné, jako kdysi, přesto přiznávám, že mírně nadhodnocuji. Arnold tady docela přesvědčivě hraje, čím dál víc citlivějšího muže, jenž čeká potomka (jen tu paruku a růžové tepláky si mohl odpustit) a jeho trpasličí kolega Danny DeVito, je tradiční zárukou skvělého herectví. Junior je zábava pro celou rodinu, jen my - Arnieho obdivovatelé - budeme občas trošku kroutit hlavou. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Co je na tom tak strašlivého? Já jsem se docela dobře (a škodolibě, nutno dodat) bavila. Určitě se s nikým nebudu pouštět do hádky na téma umělecká kvalita Juniora, ale na zasmání o jednom sychravém zimním odpoledni to bohatě stačilo. A nemají filmy krom jiného taky bavit? Nevi, je od tebe hezké, že ve své svaté válce za očistu fanfiction neúnavně pokračuješ, ale mám za to, že ČSFD k tomu není až tak vhodné místo. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem čekal, že Ární porodí prdelí Terminátora. To jinak nešlo. Film je to dobrej, na svou dobu fajn, na dnešní dobu sračka. Asi. Ale v hlavní roli neměl být Ární, ale třeba já, páč bych to zvesela taky odehrál, pod tričko bych si nasoukal polštářek, a pobíhal bych filmem sem tam jako debil. No za ty prachy, proč ne. No ne? A nakonec bych v přímém přenosu porodil ježka. Proti srsti. ..Nebo Danny DeVita. A tím by to dostalo šmrnc. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Už jsme dávno zjistili (a byli jsme s tím dopředu smíření), že Reitmanovi komedie obsahují dávku stupidity, ale tohle je moc i na nás, kteří u komedii skousnou leccos! Navíc to nebylo ani moc vtipné, ale spíše Fraška. A jedna dobrá písnička a vtípky DeVita to nemůžou zachránit! Bylo to proti srsti a když zvířata hladíš proti srsti, nemají to rádi. To samé my... 40% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama