Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

tron 

všechny recenze uživatele

„Mám rád poriadok. Čo je na tom zlé?“ Strašne bizarný film, oproti ktorému sú predchádzajúce Arnoldove komédie veľdiela. Som benevolentný a mám zmysel pre kuriózny wtf humor, ale tu ma mrazilo. Nápad o tehotnom mužovi sa (hlavne ku koncu) berie neskutočne vážne, vinou čoho som sa cítil ako pri pozeraní hororu. Niektoré scény a nápady fajn snová pasáž, citlivé bradavky, pozeranie romantických filmov) a Arnold je so zväčšujúcim sa bruškom pôvabný („Daj si Mozartove guľky.“). Junior je podpriemerný, ba až trápny a úchylný (?) žánrový hybrid. Navyše treba dodať, že s výnimkou Arnieho a Dannyho DeVita film trpí strašným kastingom (Emma Thompson, Frank Langella, všetci hrozní). Hoc má snímka povesť prepadáku, v kinách na celom svete to až tak zlé v skutočnosti nebolo, pri rozpočte 60 miliónov ich zarobila 108. Kino Považan NMnV 1995 ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Arnold udělal několik pokusů o komedii a kromě výborných Pravdivých lží mu to moc nevycházelo. Tenhle film není jeho nejhorším počinem (pamatujte na Herkula v New Yorku), ale je dost příšerné dívat se na vašeho akčního oblíbence, jak se tu prochází v paruce a růžových teplákách a hraje si na ženskou. Myslím, že slovo ÚLET je pro tenhle film hodně slabým výrazem ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nehorázná píčovina které se Arnold Schwarzenegger propůjčil. Tohle že mělo být vtipné? Téměř po celou dobu jsem se za samotné tvůrce a hlavně oba scénáristy cítil dost trapně. Na tohle jít do kina, tak minimálně týden s nikým od zlosti nepromluvím. Ještě teď když si na to vzpomenu, tak mě otřepe. Hnus jeden fialový… ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti davu. Třetí spolupráce Reitmana a Schwarzeneggera, a já řeknu, že se mi od nich skutečně líbila nejvíce. Z Dvojčat se navíc setkáváme opět s Danny DeVitem. Ano film se rovná těhotný Arnold. No a proč ne, v komediích se objevili i větší hlouposti. Na rozdíl od nich mě ale Junior dokázal skvěle pobavit. Právě bych to nečekal, ale byl jsem skutečně překvapen. Ve filmu se rozvijí i hezká romantická zápletka mezi Arnoldem a Emmou Thompson. A Emma mi do role skvěle zapadne. Možná mám jen odlišní vkus nebo vnímám humor jinak, ale Arnie to zahrál vážně dobře. "Já nemám co na sebe." a "Já nenávidím své tělo." mě prostě rozbilo. Takže dle mého soudu je Junior vážně milý a hezký film. Zároveň díky situačnímu humoru i zdařilá komedie. (75 %) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Očekávat další Dvojčata bylo asi pošetilé, neboť Junior je tak velký bizár, až mi bylo trapné se na něj dívat. Docela by mě zajímalo, co se honí v hlavě osobě, která sepisuje tak úchylný námět. Dokoukat se to dalo snad jen díky ústřední dvojici, několik málo vtipných scén se docela povedlo, jinak fakt bída a utrpení. Sledování je opravdu jen na vlastní nebezpečí. 2/10. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama