Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

halogenka odpad!

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to zhulena a ani tak to nebylo vtipne. Mnohem vice zabavy by mi poskytlo divat se na svoje prsty na nohach. Zacatek byl ukrutne zlo vsech zel, pak uz to vlastne bylo jen vylozene trapne. To, od ceho se tvurci meli v uvodnim titulku distancovat, mel byt spis dobry vkus, humor, kvalitni scenaristika a dobra rezie. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa tak dobre nezabavil. Lenže. Prvá polka je super. Tam sú také myšlienky, také dialógy, že s tým sa dá jednoducho stotožniť a akceptovať. Akonáhle ale prídu do rezortu, začína to kulhať. Stráca to tú podstatu, hru preberajú stereotypné postavičky a ich správanie a miestami cítiť, že by sa to dalo prestrihať, zrýchliť, skrátiť. Nič to ale neuberá na tom, že aj v druhej polke sú fajn vtípky a scénky. Finále ma však osobne sklamalo, tak ďaleko to veru nemuselo zájsť. Záver samotný je už len taká bodka a uzatvorenie niekoľkých dejových liniek. Za mňa silné 3 z 5 (Kino Mladosť) ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Jako zaměstnanci korporátu se mi to moc líbilo a v některých postavách jsem viděl sebe a své kolegy. Věřím, že ani jiní mého věku by nemuseli být zklamaní. Moc nerozumím, proč toto hodnotíte tak špatně a nějaký trapný Prvok, Šampon, Tečka a Karel má vyšší hodnocení. V Česku se podobné komedie moc neumí a cpou se tam nesmyslné dějové linky. Tady si to na nic nehraje a je to plnými doušky bláznivá komedie s perfektním obsazením. Smál jsem se od začátku až do konce a o tom to má být. ... MKUH ()

pavelblahy 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle je typ komedie, od které moc nečekáte. Já jsem se bavil od začátku do konce. Pracuji také v korporátu a některé své kolegy bych si dokázal představit v některých rolích. Hlavně v týmu Brno :). Tento typ komedií, kde se mluví docela dost sprostě se v Česku moc netočí a jsem rád, že po dlouhé době se někdo odvázal to natočit. Vojta Kotek za mě výborný, a také zajímaví jedinci z call centera chrlili ftípky jeden za druhým :). Kdo si chce v kině odpočinout a pořádně se zasmát, tak vřele doporučuji. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Komédia musí spĺňať kritériá, aby sa divák bavil. A divák sa nebavil. Len neveriacky krútil hlavou. Áno, myšlienka je aktuálna – firemné teambuildingy môžu vyzerať aj takto... Ale chýbala mi akákoľvek pridaná hodnota, postavy ma nudili (možno bod navyše za postavu Michala v podaní Vojtu Koteka). Slovenskí účastníci majú prízvuk. Príbeh je veľmi predvídateľný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama