Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (341)

kingik 

všechny recenze uživatele

Když korporátní zaměstnanec Jakuba Prachaře zažije namísto povýšení degradaci v podobě přeložení do podřadného call centra, které je navíc separováno od zbytku firmy v nevábných suterénních prostorech, jedinou cestou, jak se dostat zpět na výsluní a nedopustit zánik call centra, je vyhrát prestižní firemní pohár. Jenže rok co rok si významnou trofej odváží tým Slováků, kteří mají neporazitelnou pověst. O to hůř, že degradovaný vedoucí má se svým týmem lemplů jen mizivou šanci na úspěch. Po vážnějším několikaminutovém úvodu dostane komedie obrátky a nebude se šetřit ani vulgarismy. Ty tvoří podstatnou část dění a až dorazíme na místo konání soutěže, tak se se svými alkoholickými opary přiřítí tým Brňáků. Čtvrtým účastníkem klání je tým lepých děvčat z Teplic. Už samotná soutěž je natolik příšerná, že ji nelze brát vážně, a každý se musí divit, že tohle představuje pro firmy nějakou relevanci. Nejdůležitější jsou pro tento film herci. Jejich výběr je trefný. Výrazně na sebe strhává pozornost Vojtěch Kotek, který je nositelem jména Michal David, z čehož pramení i nějaký ten vtip i následné snové setkání se skutečným zpěvákem. Pobaví i další, Anna Polívková, Robin Ferro nebo Roman Blumaier. Kdo rád vymodelované poprsí, soustředí se na Justýnu Zedníkovou. Závěrečný dojezd už začal vtipy tak nějak drmolit dokola a film začal ztrácet na své zábavnosti. Vtipnost se dostavila, herecká sestava byla urputně komediální a Zuzana Marianková si coby režisérka držela svůj neotřelý komediální styl. 7/10 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pár povedených věcí (bod za pád ze stolu, Kotek a jeho vstupy celkově) utlučených většinou těch nepovedených (Ferrova bradavka, komplet působení paní Polívkové, přehrávačka Eriky Stárkové a její scénářem daná nesmyslná motivace jednání). Pro mě trochu dosud neznámý Alexander Bárta jako mladší klon Lexy Pyška. Půl bodu za teplickou skupinu, ta fakt se bude líbit každému :-) Michala Davida, prosím, už do žádného filmu nikdy nezvěte. Není důvod! ()

Reklama

Baronne 

všechny recenze uživatele

Je to sračka. Plný over the top vtipů a občas se to chytne, ale spíš mě pronásledovala orosená trapnost. Je to nejspíš schválně přehnaná parodie na korporát, za mě ale nevydařená. Na co se dalo dívat: Prachař poprvý při hraní nevypadal jako při mrtvici a možná v pár scénách ukázal špetku umu, Polívková a Polnišová byly skvělý a hřeb filmu Vojta si tu roli vyloženě užíval. Do kina naprosto zbytečná návštěva. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Upoutávka v kině mě úplně neoslovila, zatímco film samotný byla celkem úsměvná a místy dosti řízná komedie. Tvůrci se jistě nechali inspirovat americkou žánrovou tvorbou, zároveň nezapomněli do filmu lupnout starý dobrý československý kolorit - a ve výsledku to na mnohých místech i fungovalo. Lidé, kteří se podobných teambuildingů pravidelně účastní, se ve filmu dost možná i poznají a přidají hvězdu navíc. Postava ztvárněná Erikou Stárkovou byla poněkud teatrální, brněnští auditoři byli na hraně, jinak se ale ve výsledku jednalo o zajímavou sbírku postaviček, kde bych vyzdvihl zejména postavy zahrané Vojtěchem Kotkem a Petrou Polnišovou. Rázná jednohubka, která neurazí a sem tam i trochu překvapí. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Reálně spis 4, ale trochu jsem chtel vyrovnat ta krutá hodnocení níže. Je to jednoduchá crazy komedie, která absolutně neodbocuje ze žánru a nestane se z ni v půlce romantika nebo jakoze seriózní příběh. Je to komedie a tak to taky funguje. V rámci žánru možná nejlepší česky film posledních deseti let. Hodnotte kurva filmy v rámci žánru. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)
  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama