Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to krvák, toto sadlo ideálne vďaka zasadeniu do lesného prostredia a postavám, ktoré boli tak hlúpo divné, že boli až chutné. Update: Hneď po napísaní recenzie som si prečítal recenziu od LIVINGDEAD, ktorá to presne vystihuje:  "A jet s takovými lidmi, jako byli ve filmu, tak bych je pozabíjel sám.." ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Utahaný, stokrát viděný slasher, který v první půli baví vtipným střihem a předzvěstí masakru, ale v té druhé se kompletně odkope ve své bezradnosti. Zejména poslední dvacetiminutovka vypadá jako něco, co už chtěli mít všichni za sebou (ale nikdo nevěděl, co tam vlastně nacpat). Jinak solidní majstrštryk s postavami. V mnoha jiných filmech je nesnášíte buď proto, že jsou svině (což je dobře), nebo proto, že jsou mizerně napsané (což je špatně). Tady máme mizerně napsané kretény a je bolestivě nesnesitelné jejich klišé zmrdství pozorovat. Škoda. Na poli pseudožánru "vybíjíme korporátní xindl" se už urodily lepší kousky. Druhá hvězda za viselce v ohňostroji a něco málo dalších vizuálních blbůstek. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kolektiv tmelený, honěný a vražděný.“ Coby OZ s dvacetiletou praxí, čili člověk od fochu, jsem spokojený a volám: „Bravo!“ Takhle má vypadat správně zorganizovaný a všem přeživším přínosný teambuilding. Vytlemené VYTMELENÉ OKÉNKO: [][] Vedoucí Ingela se povyšovala nad ostatní, proto byla povýšena. ◘ Hloubavá Anette bloumala mezi chatkami i se srpem v hlavě. ◘ Kariérista Jonas si užíval. Ambiciózní „tahoun kolektivu,“ úlisný slizoun s očima psychopata, ve vypjatých chvílích hrající přesilovku i pomocí „naked conversation“. ◘ Mé sympatie měl „uhlíř Sotis“, nelítostný managerorubec a jeho kreativní vyřizování účtů s nadnárodní korporací a jejími slouhy. ◘ Pobavilo, jak vrah podcenil faktor „nasraný důchodce“ a pak couval před rozzuřenou babčou, máchající kosou. [][] Reklamní spot trapný, ale víkendovka vydařená. Ubytování s vířivkou, švédský stůl a adrenalinový sportovní program, jízda na laně přes jezero. A kolik stehů drží Jonasovi skalp na hlavě? Silné tři. Ovšem britský způsob teambuildingu byl o medvědí chlup zábavnější. Edit: V rámci „školení Faustky“ zhlédnuto podruhé, přišívám si skalp i čtvrtým stehem. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

A víte co, skandinávská dršťková, která není dělaná od nejlepšího gayo-kuchaře s myšilunskou hvězdou, ale robená od sedláckého řezníka, co do toho dá kus své vlastní šťávy, neumyje si při tom ruce, maso utírá sto let nepraným hadrovým ubrouskem, a nepoužívá úplně hygienické podmínky, ale tak kvalita se pozná po jazyku. Taková milá Jasonovka po švédsku, hned po té trojce, samozřejmě. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Seveřanům thrillery jdou, o tom žádná. Pokud jde ale o horory, upřímně si žádný (a přitom samozřejmě ve velkém vznikly), který by mi utkvěl v paměti, nevybavuju. A tenhle úsměvný slasher se do téhle skupiny naneštěstí zařadí taky. Představuje se nám několik kolegů, kteří pořádají teambuilding v odlehlé, dosud nezkomercializované oblasti, kde se má zanedlouho jejich zásluhou stavět obchodní centrum. Docela dlouho trvá, než se něco semele, ale vůbec to nevadí. Je to totiž pestrá směsice, postavy jsou zajímavé, chemie mezi nimi také. Jenže někdo se zásahem do přírody tak úplně nesouhlasí… Vybíjená začíná, místy je neotřelá. Humor mám rád, ale tady (přitom jinde jo) mi prostě moc neseděl. Potěší vrahova maska, horší je to s jeho identitou. A s napětím. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama