Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skandinávský teamdestroying mezi Chopinem a Dvořákem. Se samotným „rozvíjením dovedností“ není sebemenší problém (netušil jsem, jak srp v hlavě prospěje k přednesu Jednou budem dál), ale co je to platné, když interakce mezi kancelářskými krysami má spíše arsenový efekt. Fanoušci Fassbendera tuší, že vrahem je Frank Siiiidebottom..! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že Vřískot řadím, a to zejména Cravenovu jedničku, a pak ty dva nový filmy k tomu lepšímu, co za louží v záplavě sraček v tomhle subžánru vzniklo. Seminář je ovšem hodně dobrej. Zajedno mám rád, když i strůjce teroru dostává zabrat. Když tam oběti nejančej, a nenabíhaj si na zbraně. Tady je slušná skupina uvěřitelnej jedinců, který ovšem kůži lacino nedaj.. Přiznám, že s evropskejma slasherama mám ne příliš dobrou zkušenost, ale tenhle mě kurva bavil. 80%. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl na teambuildingu a koukám, že o nic nepřicházím, vypadá to jak organizovaný zábavy na rekreacích ROH. V dnešní době už je těžký vymyslet originální sérii vražd, ale tohle se docela povedlo, i když to jede podle neoriginálního schématu nesourodé skupiny lidí odříznuté od světa a tajemnýho mešuge zabijáka. Slušná kamera a místy naprosto skvěle sestříhaný. ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Při tomhle teambuildingu budou padat hlavy! A to nejen obrazně řečeno… proto se připravte na poctivou slasherovou jízdu. Dobře no, rozjíždí se to pomaleji, jako černohumorná story o partě kolegů z práce, přijíždějící utužit svůj (už tak dost napjatý) kolektiv. Snížit jejich stav bude mít za úkol maskovaný vandrák s gigantickou plastovou hlavou, který to pojme hezky po svém - morbidně. Popravdě, mít za kolegy některé z těchto idiotů, nejspíš by je člověk pobil mnohem dřív a sám. Z téhle masky se kult, jako v případě Mayerse nebo Vorheese, nejspíš nestane (navíc by se určitě nevešla na poličku)… ale zase nádherně zapadá do konceptu černé komedie. Nic objevného a nového, ale pořád je to lepší než drátem do oka, případně srpem do hlavy. Plusový bodík přidávám za moc hezkou kameru… už příjemně navnadí skoro až fincherovské úvodní titulky s průletem po místnosti. ■ AnanAss‘s Score: 7/10 ■ ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na pomery Netflixu relatívne málo korektný slasher (v úvode sa spomenie švédska realita s množstvom gangov ktoré tupí liberálne stádo označí ako nacionalistické a rasistické, s majiteľom farmy sa chcela čestne vysporiadať iba žena a staršieho muža ktorý s nostalgiou spomína na staré časy zaujíma iba žrádlo, policajné sirény sa objavia ako vždy keď je po všetkom a psychicky labilná klitorisáčka nakoniec v sebe najde toľko sily že s prehľadom stiahne ľavou rukou kožu z temena bieleho muža kým si pravou rukou nanáša lak  Dolce Gabana na oholenú ľavú labku...) s očakávaným páchateľom aj priebehom a s prvkami komédie ktorý napokon vôbec nesklame a a fanúškov tohto žánru príjemne pohladí na utrápenej duši pretože takýchto príjemných prekvapení je čoraz menej. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama