Reklama

Reklama

Tábor číslo 5: Dívčí peklo

  • Itálie SS Lager 5 l'inferno delle donne (více)

Obsahy(1)

Do podivného koncentračního tábora přijíždí nová várka nebohých dívek. Osud jim přichystal ty nejtěžší zkoušky jejich životů. Ty šťastnější jsou pro svou krásu vybrány a slouží coby potěcha oka a těla zvrhlých nacistických důstojníků v místním tajném nevěstinci. Ty méně šťastné prožijí zbytek svého života v mučivých bolestech pod skalpely šílených vědců, zkoumajících na bezbranných dívkách schopnosti regenerace lidského těla po popáleninách. Jen ty nejodvážnější vězenkyně se pokusí svým pánům postavit a bojovat o holé životy. Mají naději na úspěch? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

paascha 

všechny recenze uživatele

Elsa, coby hlavní katyně, nedosahuje Ilse, vlčici SS, ani po kotníky. Je sice mladší, ale nemá Ilsino charisma ani "přednosti". Navíc se zahazuje s podřadným póvlem. O kráse zajatkyň, o které píše Košér, se dají vést nekonečné polemiky, v 70. letech to jistě byly sexuální idoly, dnes mi jejich chlupaté rozkroky a divně tvarovaná těla připadají dost k smíchu:-)) Dávám ** za prostředí a snahu ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pokračování naziexploiťáku SS Experiment Camp / SS Experiment Love Camp ale ve vzájemném měření slabší..I zde jsou vězeňkyně zneužíváni, ty lépe vypadající coby jako luxusní prostitutky, druhá skupina dívek je použita k lékařských experimentům (rozpálený olej na těle apod), vůbec použití ohně je tu zastoupeno i v jedné scéně, kde jsou uprchlice zapáleny v peci, mučení je tu zas zastoupeno v jedné zvláště ohavné scéně v podzemní kobce se slizký německým důstojníkem Lt. Hansem (herec Profumo). Film obsahuje jak už je zvykem nějaké ty sprchové scény, orgie, softcore scény sexu i znásilnění..Schéma u těchto filmů je stále stejné (zavření+mučení-ohavnosti+útěk), herecké výkony jsou vesměs tragické, akční scény (když už nějaké jsou) málo efektivní..Co jsme zde nechápal, tak to že ženy po příjezdu, už na sobě měli mundúry vězeňkyň a také ty některé archivní záběry z holocausatu, to asi aby to filmu přidalo na důvěryhodnosti. ps1: Jedna z hlavních hereček vypadala jako Pam Grier hvězda wip movies..ps2 paascha, košér: Co krása, ale fakt že vypadali neuvěřitelně čistě, ostatně jako všecko, jasně nebyl to ten typický vyhlazovací tábor, jaký známe z dokumentů, ale.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak už je známo u podobných snímků. Příběh se tu hledá jen velmi těžko, ale přeci jen tu nějaký náznak byl. Důležité je, ukázat maso a mučení (což já rozhodně ve filmech nevyhledávám). Závěrečný boj byl taky docela směšný. Ženský se samopalama, co "nekopou", drží je poprvé v ruce a trefí každého napoprvé. Slabší dvě. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Poctivý, klasicko-nacistický sexploit, ktorého hranice siahajú z časti až za jeho celkovú minutáž (vysvetlenie ďalej v komentáry). Tomu, kto aspoň trocha pozná tento špecifický nazi žáner úplne postačí jedno slovo na predstavenie príbehu a dejovej línie a to "klasika". Z tých niekoľko sexploitov čo som mal možnosť zatiaľ vidieť sa tu dokázali všetky skĺbiť veľmi zaujímavo a nápadito – z toho vyplýva veľká rozmanitosť. SS Lager 5 to je všetko v jednom. Nechýbajú tu zákerní nacisti, fešné uniformy, hákové kríže, Adolf na stene, nahota a sexuálne orgie, pokus o útek, plyn, násilie, experimenty, zvrhlosť …atď…atď, …..je toho proste veľa. Značná rôznorodosť, skĺbená do jedného celku a to veľmi pekne. A teraz už to spomínané vysvetlenie prvej vety - SS Lager 5: L'inferno delle donne je značnou kópiou o rok staršieho WIP záseku (nie moc kvalitného) S. Garroneho: Lager SSadis Kastrat Kommandantur a ten je určite zasa kópiou niečoho ďalšieho a tak ďalej. V tomto žánre to myslím nevadí, ak sa samozrejme kopírujú veci, na ktorých stojí celý sexploit, ktorého tradičné prvky má publikum proste rado, či už sa omielajú stále dokola alebo nie. SS Lager 5 si z už spomínaného filmu zobral okrem rekvizít (napríklad celé laboratórium, kulisy atď…) aj hlavnú štvoricu hercov. A to 1#) dobráckeho doktora (tentoraz s lepším finálnym osudom), 2#) slizkú nacistku z Gestapa (miestami milú – jemné masírovanie hrudníka poranenej väzenkine, miestami nemilú – vypalovanie nepekných miest na hrudník žeravým kutáćom), 3#) holohlavé nacistické prasa (sex-alkohol-násilie to je jeho) a samozrejme za 4#) fešného, mladého nacistu s blond vlasmi, ktorý mal v Lager SSadis problémy s mužnosťou, na ktoré by si akoby spomenul v scéne s veľkým banánom medzi nohami, ktorý si tam uviazala jeho čierna spoločníčka na rozkoš pri ich prvom intímnom stretnutí……….Túto starú známu štvoricu nebolo vôbec ťažké spoznať, keďže vizerali rovnako, oblečenie si tiež nemenili. ### Toto je film, o ktorom by sa dali písať zaujímavosti aj ďalej, či už o hudbe alebo hercoch, tento komentár je však už aj tak dosť dlhý, takže to ukončím. Hodnotím 4mi hviezdami a to ako film zo všeobecného hľadiska, ktorý sa páčil veľa. Pre zarytého nadšenca tohto žánru by to mohlo byť kľudne za plný počet (ani by som sa tomu nedivil). Film na to rozhodne má. A malá, už posledná poznámka k výzoru ženských objektov – u mňa nadpriemer rozhodne. Na to kde boli, vyzerali aj tak moc upravene. Miestami ich frizúru nezabudlo pošramotiť nejedno nacistické prasa. Chudinky, ale poriadok musí byť. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Čo takto skúsiť namiesto žánrového zaradenia dráma(!!!)/thriller popis "medical klinik torture domination fetish gore nazi soft porn"... Film orámovaný hustou kožušinov bobrov rokov sedemdesiatych s nulovým príbehom, bez akejkoľvek myšlienky a mizernými hereckými výkonmi, o ktorých sa fakt radšej ani nebavme. Vhodné akurát tak pre ultra tvrdé jadro priaznivcov žánru, ale takých asi ani moc neni... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování filmu Lager SSadis Kastrat Kommandantur (1976) se rovněž nedočkalo velkých ovací stejně jako jeho předchůdce. Oba filmy totiž patří k tomu nejslabšímu co nám subžánr Nazi exploitation nabídl. Navíc se v mnohém snaží svého bratříčka napodobovat a moc originálních nápadů zde neuvidíme. Sice zde hraje i většina stejných herců, ale jejich výkony nejsou rovněž ničím světoborným. Diváky už prostě nebaví se dívat pořád na to samé dokola a ještě k tomu v slabším podání, než tomu bylo minule. Nahých dívek je zde sice pořád hojný počet, ale co z toho když toho nejdůležitějšího se nám dostává jen v opravdu malých dávkách. Bolest a utrpení zde totiž figurují až za erotickou podstatou snímku a to se ne každému může líbit. Máme zde sice šanci vidět několik docela pěkných hereček, ale kvůli nahým zadkům a poprsí si nepotřebuji pouštět podobné filmy. I samotné znásilnění je již značně okoukané a docela nudí. Úplně si vzpomínám na scénu z Kameňáku, kdy nadržení borci čumí dírou ve zdi na milující se dvojici, kterou to zrovna moc nebaví. Podobný pocit jsem měl povětšinu celého filmu, protože scénář byl plný nezáživných a hluchým míst. 30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Holky nato zkoušeli jít chytře bohužel to nevyšlo a byli hromadně potrestaný brutálním způsobem nakonec se stejně zadařilo. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to mělo bejt porno, ale štáb pak dostal "uměleckej" záchvat a stvořil film, kterej se ani nedá žánrově zařadit, protože se snaží bejt vším, ale ve výsledku je naprosto ničím. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Úplně ti samí herci, jako v "Sadistickém experimentu" a přesto zase jiný příběh, naštěstí bez trapné romeojuliet'ácké zápletky jak posledně, a přesto vlastně skoro navlas stejné, jako všechny nazisploitation filmy. Fotky z koncentračních táborů mi tu nepřišly nijak nemorální nebo urážlivé, spíš vhodně doplnily dané téma a pomohly navodit tíživou atmosféru, když to zase to trapně nevěrohodné mučení nedokázalo. Nemyslím si, že kloubit skutečnosti 2. světové války s takovýmito filmy může být nějak zlé, vždyt' se tu přece těmto věcem ani v náznacích nikdo nevysmíval ani je nezlehčoval, a tvůrci spíš kopali za tým všeobecné spravedlnosti, jako je to u tohoto druhu snímků vždy. Jestliže jsem předchozímu "Lager SSadis Kastrat Kommandantur" udělil jen jednu hvězdu, hádám, že tento o trošku lepší příbuzný film si zaslouží aspoň dvě. 30% ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Klasika a další z dílů nacistických sexploitů. Opět množství krásek sedmdesátých let, které jsou v rolích mučených (například lékařské testy nového produktu na popáleniny, kterému předcházi popálení končetina zaživa atd.), či znásilňovaných (vybrané dívky pracují v místním prostředí v roli prostitutek) obětí koncentračního tábora. Film kromě sexu a mučení obsahuje zajímavou hudbu (Vasili Kojucharov, Roberto Pregadio). Ohavná scéna upálení dívek při pokusu o útěk. Srovnávání s klasickým koncentračním táborem, samozřejmě není na místě, neboť jeho hrůzy jsou neporovnatelné s filmem, který nám spíš předvádí erotiku a bolest. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sialeny masaker. Rezia si ce bola obcas na urovni, ale exploitation je zbytocne, samoucelne a snazi sa zakryt nieco : podla mna mizerne herecke vykony a rezisersky amaterizmus Garroneho. 20 % ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Stejný paskvil, jako celá trilogie, dokonce jsem chtěl dát i odpad za fotky a ukázky ze skutečných koncentráků. Přišlo mě to jako zneuctění obětí, naštěstí to tím koncem zachránili. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Další film z téhle "ságy" .. Řekla bych, že jeden z těch trošičku lepších..Ovšem že by mě to nějak moc zaujalo a musela bych se dívat podruhé tak to fakt ne-e,,Bohužel ani žádní super herci tam nebyli, ale co čekat od roku 1977 že :)) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejhorší film z celé trojky (Pekelná Bestie SS Sadistický Experiment Tábor Číslo 5) příběh stojí za prd v podstatě to samé co Sadistický Experiment ale v horším provedení a s horším gore. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Správné italské céčko plné historických chyb, výmyslů, mučení, trapných triků a lehké 70.tkové erotiky. Když to neuvidíte o nic nepříjdete. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

To mě podrž! Erotický film z koncentráku? Naprosto nepřesvědčivý děj připomínající spíše parodii. Například ten útěk byl jak z Kam se poděla sedmá rota. A přece se tu dějí zvěrstva, která však jsou prezentována velmi rozpačitě a nevěrohodně. Špatný film dostává ode mne špatné hodnocení. ()

Reklama

Reklama