Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

Shit 

všechny recenze uživatele

Film nemá nijak zvlášť dobrý scénář, ale na nakopání řiťí šikmookejm neni potřeba žádný scénář. Lundgren skoro jako všude ční nad všemi se svojí obrovitou postavou a mlátí jednoho žluťáska za druhým, bohužel se snaží o něco, co by asi mělo vypadat jako kung fu, ale s jeho postavou to vypadá hrozně nemotorně a v konfrontaci s rychlým Brandonem Lee občas dosti směšně, ale jelikož je to můj oblíbený film tak musim trochu přidat ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Poctivá akční řežba ve stylu kung-fu, kde daleko více než herecké výkony překvapí bojové scény.. v hlavních rolích se skvěle doplňují švédský karatista Dolph Lundgren a předčasně zesnulý syn předčasně zesnulého otce Brandon Lee... Svoji klasickou úlohu záporáka si zde vystřihnul Cary-Hiroyuki Tagawa a jako dekorace ještě půvabná Tia Carrere... Pro fanoušky kung-fu tedy solidní podívaná, ostatní diváky to ale nejspíš moc neosloví... ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Akčňák s Lundgrenem na jedno použití, ideální na oddechové povalování v posteli se spoustou žrádla. Rozhodně není špatný, řekla bych, že v rámci nízkorozpočtových akčňáků je to dokonce ten lepší, přesto to není trhák, který bych si nutně potřebovala pustit dvakrát. Akční scény docela fungujou, hlášky přichází v pravu chvíli a jsou trapné jenom někdy, nějaká ta érotika a pěkný baby by taky byly (pánové ocení), Lundgrenovi to sluší (dámy ocení), Brandon Lee se k němu v roli parťáka skvěle hodí a celé to tak nějak plynule a příjemně uteče. Jo, takhle by to šlo... ()

movie 

všechny recenze uživatele

Perfektní nonstop hit-and-smash akce od režiséra KOMANDA. Parádní chemie mezi Lundgrenem a Brandonem Lee, estetika pokérovaných magorů z Yakuzy, intenzivní scéna z japonské sauny, nekompromisni záporák a v neposlední řadě vtipné dialogy a odhalené hrudníky. Ve scéně, kdy se Yakuza typek chystá rozdrtit oba hrdiny v obří drtičce na voze prohlásí "Tomu říkám heavy metal sushi," a napak chvíli před jednou z finálních akcí promlouvá Lee k Lundgrenovi: "Kdyby jsme teď umřeli, chci ti říct, že máš to největší péro jaký jsem kdy viděl." Lundgren byl a je v moji optice chlapík, který si odchod do nižší ligy nikdy nezasloužil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka ukázkový příklad dobrého akčního filmu. Ten film má prostě všechno, co má mít – akci, honičky, přestřelky, bushido, bitky, krev, humor, hezké holky, kozy, Lundgrena ve formě, Tiu Carrere.... Postrádá jakoukoliv nudnou scénu, všechno plní svůj účel a žene film kupředu. Je to neoriginální, v podstatě tuctové, ale přesto zábavné a dobře udělané. Jeden z nejlepších Lundgrenových filmů, co jsem viděl, byť Lundgren sám tu a tam podal zajímavější a lepší herecké výkony a měl pár povedenějších postav. Tohle je ale stará dobrá akční práce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Dolph Lundgren ve filmu nosí a používá zbraň Desert Eagle, nebo také „Deagle“. Je to poloautomatická pistole izraelské výroby. (Jizni Tlapa)
  • Prvý Lundgrenov film, ktorý sa vo viacerých európskych kajinách a Japonsku nepremietal v kinách, ale vyšiel rovno na VHS. (m.a.t.o.)
  • Všetky meče použité vo filme boli repliky, s výnimkou jedného samurajského, ktorým Lundgren sekal bambus. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama